睇骨科 腳指公外翻

PiggyAsset
|
請教 本人隻腳 好似腳姆指外翻 唔多舒服 請問有好既骨科醫生 明白好既又會價錢貴 但有 一些容易接受的嗎?
Ocean11
|
PiggyAsset 發表於 17-12-6 21:25
請教 本人隻腳 好似腳姆指外翻 唔多舒服 請問有好既骨科醫生 明白好既又會價錢貴 但有 一些容易接受的嗎? ...

楊江帆醫生,有醫德又唔算貴
Bibibut
|
請教 本人隻腳 好似腳姆指外翻 唔多舒服 請問有好既骨科醫生 明白好既又會價錢貴 但有 一些容易接受的嗎? ...

彭振康,夠細心。價錢吾貴
shernsim
|

睇開一個骨科, 好細心又唔會淨係識叫你做手術,有興趣可以pm我。 上次媽咪睇筋膜發炎, 打針一次斷尾。 佢見我哋冇保險,仲畀咗個折頭
appleyuen
|
shernsim 發表於 18-1-28 16:04
睇開一個骨科, 好細心又唔會淨係識叫你做手術,有興趣可以pm我。 上次媽咪睇筋膜發炎, 打針一次斷尾。 佢 ...

拇指外翻有得醫㗎咩
bbkk707
|
Ocean11 發表於 17-12-6 22:02
楊江帆醫生,有醫德又唔算貴

點醫? 給止痛藥嗎?
kc1016
|
我帶個仔睇過腳趾外翻專科吳彥醫生.
shernsim
|
appleyuen 發表於 18-1-28 16:42
拇指外翻有得醫㗎咩

當然有, 根據唔同嚴重程度有唔同方法處理
Ocean11
|
bbkk707 發表於 18-1-28 16:47
點醫? 給止痛藥嗎?

你要去見醫生先知
cwaisum
|
陸智夫跌打
陸栢盛醫館

在銅鑼灣
Sunday12
|
shernsim 發表於 18-1-28 16:04
睇開一個骨科, 好細心又唔會淨係識叫你做手術,有興趣可以pm我。 上次媽咪睇筋膜發炎, 打針一次斷尾。 佢 ...

請問可否開名
macycatbb
|

東角11/f 楊旭楠

bing-jing
|
appleyuen 發表於 18-1-28 16:42
拇指外翻有得醫㗎咩
用手術糾正,我知有個骨科醫生,直頭開個外科中心,專做呢種手術,密密食
appleyuen
|
bing-jing 發表於 18-1-28 23:15
用手術糾正,我知有個骨科醫生,直頭開個外科中心,專做呢種手術,密密食 ...

吓!要做手術
粒粒芝士
|
用手術糾正,我知有個骨科醫生,直頭開個外科中心,專做呢種手術,密密食 ...

請問各位,大約要幾錢呀?
molasses
|

有冇多啲資料?
fionakong2008
|
想知,推,我發現我女,15歲,腳趾公對落嗰舊骨突咗出黎,著布鞋係明顯可見好似粒波子咁突,好擔心呀,兩個女最近都有不同身體問題,真係好擔心。
bing-jing
|
molasses 發表於 18-1-29 02:07
有冇多啲資料?
詳情我冇留低了,但你可以試下search…鄧麗欣x指外翻……吳彥……
molasses
|
bing-jing 發表於 18-1-29 08:16
詳情我冇留低了,但你可以試下search…鄧麗欣x指外翻……吳彥……

thanks!!
mm_persian
|
bing-jing 發表於 18-1-29 08:16

這個吳醫生,識行內人話他出名吹水,連聖堡祿醫院都唔比他做手術架!小心呀