網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

淘左一家新疆阿克蘇冰糖心蘋果。Size中等,冇爛果。開左2 個有冰糖心一個多d, 一個少d, 口感爽,多冰糖心既好甜。運送算快,由陝西4 號出發,尋日到集運倉。今日就收到。
【我剁手都要买的宝贝(正宗新疆阿克苏冰糖心苹果现摘新鲜水果10斤胜红富士整箱批发包邮),快来和我一起瓜分红I包】http://z.icyad.com/h.CEhUMp 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥i9eD0RKEXtI¥后打开(emoji)手淘(emoji)

Cheuk2012    發表於 17-12-10 22:07

翡翠宮

回覆樓主:

邊間集運?幾快喎

珍珠宮

回覆樓主

陝西4號發貨,廣東集運入倉6號轉運,7號收到,物流超棒!速度這麼快,賣家用順豐嗎?

男爵府

lyh80115 發表於 17-12-7 22:04
邊間集運?幾快喎

我用hotbuy..過左雙11 癲瘋期變正常,尋日中午1 點到,3 點幾上架,趕得切好似5點前集就今發明到。試左幾次都算ok. 之前用神州,家陣都做唔到今發明到,要前後3日,有時4日先到。淘水果唔想隔咁耐。所以選用hotbuy.

男爵府

平平常常 發表於 17-12-7 22:09
陝西4號發貨,廣東集運入倉6號轉運,7號收到,物流超棒!速度這麼快,賣家用順豐嗎?
...

賣家用圓通。我都覺得好快。我買另一家橙送去上海比朋友,佢用郵政,5 號攬件,湖南去上海,今日都未到上海。

大宅

lambxx 發表於 17-12-7 21:07
淘左一家新疆阿克蘇冰糖心蘋果。Size中等,冇爛果。開左2 個有冰糖心一個多d, 一個少d, 口感爽,多冰糖心既 ...

請問運費多少?

男爵府

lamlamdad2009 發表於 17-12-7 23:38
請問運費多少?

平果重好似5.8kg...我連埋其他少量物品運來,7.3kg實收8 kg 58蚊港幣。我另一箱5kg平果,神州收32.5 人仔。。以上運費都係自取價

男爵府

回覆樓主:

其實我淘過好多古古怪怪水果架,揾日整理一下分享比大家。不過有d過左季要明年請早。

大宅

lambxx 發表於 17-12-7 23:46
平果重好似5.8kg...我連埋其他少量物品運來,7.3kg實收8 kg 58蚊港幣。我另一箱5kg平果,神州收32.5 人仔 ...

謝謝

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

lambxx 發表於 17-12-7 22:10
我用hotbuy..過左雙11 癲瘋期變正常,尋日中午1 點到,3 點幾上架,趕得切好似5點前集就今發明到。試左幾 ...

HOTBUY 收水果? 你會填咩? 我都想試下...舊年食左一個店家送GE 平果...好正....
Stay Hungry , stay foolish !!

男爵府

hinhin_ma 發表於 17-12-8 03:13
HOTBUY 收水果? 你會填咩? 我都想試下...舊年食左一個店家送GE 平果...好正....
...

我寫平果

大宅

lambxx 發表於 17-12-7 23:46
平果重好似5.8kg...我連埋其他少量物品運來,7.3kg實收8 kg 58蚊港幣。我另一箱5kg平果,神州收32.5 人仔 ...

自取咪好重?攞又唔方便

男爵府

bestlight 發表於 17-12-13 13:53
自取咪好重?攞又唔方便
自取通常係最快收到...我怕要送上樓又唔知要等多1,2日...搬來搬去撞到爛..
我通常即場拆箱...拎個背包,同環保袋...分開拎...其實還好...5KG 中果係23個0甘上下...
咩10個..拎13個可以接受

首頁

尾頁

跳至