爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

家人昨晚泊咗架車在銅鑼湾二期停車場,離場後才發現車身被人惡意挖花。今早会去停車場看看有沒有cctv, 請問还有什麼可以做?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

florence 發表於 17-12-8 09:06
家人昨晚泊咗架車在銅鑼湾二期停車場,離場後才發現車身被人惡意挖花。今早会去停車場看看有沒有cctv, 請問 ...
無................去噴番佢

水晶宮

florence 發表於 17-12-8 09:06
家人昨晚泊咗架車在銅鑼湾二期停車場,離場後才發現車身被人惡意挖花。今早会去停車場看看有沒有cctv, 請問 ...
有cctv就報警..., 我部車之前落地第幾日, 都被人惡意挖花, 可惜冇cctv影到.

大宅

howmuch 發表於 17-12-11 14:22
有cctv就報警..., 我部車之前落地第幾日, 都被人惡意挖花, 可惜冇cctv影到.

checked. cctv影唔到
個衰人乱花了3幅車身,好傷呀……

珍珠宮

親子王國15週年勳章

florence 發表於 17-12-11 14:25

d 人係咪痴線架

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

是否黑色車?

珊瑚宮

就算影到都無用,除非你識呢個人士,重有唔知道是否管理處唔想做野呀?好多時間話剛剛隻CCTV壞左都得.

大宅

20150618bb 發表於 17-12-14 12:06
是否黑色車?

yes

首頁

尾頁

跳至