論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

雖然知道佢著咗打底top,但烏低身都見到少少罅,我老公應該會見到,但唔知我老公點諗?
試過喺街度見佢俾啲有色人種(emoji)到實,覺得佢咁蝕底都得?但佢又唔係我個女,係咪唔好咁多事呢?

別墅

回覆樓主:

唔係太誇張就好小事, 話晒24hrs 係屋企, 小小隨便可以接受, 你怕老公 ... ?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

叫啦, 而家試吓你出唔出聲, 你唔出聲, 遲吓突多D. 明知, 比亞Sir睇.

男爵府

lily-of-valley 發表於 17-12-8 23:08
叫啦, 而家試吓你出唔出聲, 你唔出聲, 遲吓突多D. 明知, 比亞Sir睇.

老公好怕死,應該唔敢對工人亂嚟,但都唔想老公(emoji)佢!

公爵府

lily-of-valley 發表於 17-12-8 23:08

同意,我不喜歡有在我家工作的女人成日抱胸,要賣弄性感的,請自己出外去性感,但在我屋企,麻煩不要制造不雅埸面!

wcpcelia    發表於 17-12-9 18:34

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

keikeicat 發表於 17-12-8 23:30
老公好怕死,應該唔敢對工人亂嚟,但都唔想老公(emoji)佢!

老公信得過, 但工人心地, 信唔過。 比工人屈好唔低。

象牙宮

Gmama 發表於 17-12-8 23:59
同意,我不喜歡有在我家工作的女人成日抱胸,要賣弄性感的,請自己出外去性感,但在我屋企,麻煩不要制造 ...

我以前肥廢人, 特登著條好窄的褲, 凹突分明,
我叫佢 you like to show your xxxx, but we don't like to see.
Change another trousers.
I have no other.
Then wear my old ones.
Very small.

點知度吓, 我D闊過佢D。 佢50" pet pet, 特登著條小朋友size. 仲條條都係咁突出的。
今日鬧完, 明日又著, 又鬧。
鬧咗5個月掃把。

仲攞Pa 隻手放落佢度。 pa 老人痴呆, 打佢隻手, 喊。
Sir hit me.

I saw what you doing, why you take Sir's hand put on your xxxx?

If you like to show your xxxz, wait holiday when you go out.

喊。 死咗佢呀笨。

男爵府

lily-of-valley 發表於 17-12-9 01:18
我叫佢 you like to show your xxxx, but we don't like ...

其實佢咁肥,都冇自知之明?show肥膏俾人睇?

男爵府

Gmama 發表於 17-12-8 23:59
同意,我不喜歡有在我家工作的女人成日抱胸,要賣弄性感的,請自己出外去性感,但在我屋企,麻煩不要制造 ...

等我搵機會同佢傾下

公爵府

lily-of-valley 發表於 17-12-9 01:18
我叫佢 you like to show your xxxx, but we don't like ...

好嘔心囉,都唔知佢地搏乜,著到咁住在一家大細的屋企做家務?好心佢地唔該莊重少少,尊重自己,尊重他人,冇人想睇你貼身地露出下體現形!知醜,知失禮嗎?低層次低文化的,希望她們可以改善及學懂文明禮貌一點。
我覺得會有d正義人士會認為呢d香港僱主克薄囉,工人衣著也想管!將心比己吧!

象牙宮

keikeicat 發表於 17-12-9 10:25
其實佢咁肥,都冇自知之明?show肥膏俾人睇?

佢當自己不知幾鎖魂, 亦試過出街突上半球, 但佢肥, 胸甚扁, 放完假返來喊, 話friend said I am flat, 唔敢突上半球, 佢身形好怪, 頭頸正常, 手亦唔太肥, 腰同胸一樣 40, pet pet 50.

因我視像淨見個頭, 亦黑孖孖, 濛查查, 見唔到佢個身. 若我見到佢個身, 一定唔請. 因佢D相唔太肥, 舊相來的. 2000年開始一年生一個, 生到 50" pet pet.

象牙宮

Gmama 發表於 17-12-9 11:06
好嘔心囉,都唔知佢地搏乜,著到咁住在一家大細的屋企做家務?好心佢地唔該莊重少少,尊重自己,尊重他人 ...

將心比己, 有邊個女人可頂到另一個女人突出事業線, 上半球, 妹妹形狀, 在老公面前?

Office都唔會啦,
灣仔 topless bar咩。

男爵府

lily-of-valley 發表於 17-12-9 11:17
將心比己, 有邊個女人可頂到另一個女人突出事業線, 上半球, 妹妹形狀, 在老公面前?

Office都唔會啦, ...

我都驚話佢好似侵犯咗佢自由,好彩呢排凍,佢唔會再咁樣著!

男爵府

Gmama 發表於 17-12-9 11:06
好嘔心囉,都唔知佢地搏乜,著到咁住在一家大細的屋企做家務?好心佢地唔該莊重少少,尊重自己,尊重他人 ...

做家務著到咁其實佢都好唔舒服囉!

象牙宮

keikeicat 發表於 17-12-9 12:07
我都驚話佢好似侵犯咗佢自由,好彩呢排凍,佢唔會再咁樣著!

前排熱, 有個post話工人熱, 唔著bra, 在先生面前行, 咁如熱, 底褲都唔著, 講唔通. 若在佢自己屋企度, 話之佢唔著.

公爵府

keikeicat 發表於 17-12-8 22:43
雖然知道佢著咗打底top,但烏低身都見到少少罅,我老公應該會見到,但唔知我老公點諗?
試過喺街度見佢俾啲 ...

係屋企吾得, 佢放假話之佢。

男爵府

天熱前買啲佢著開差唔多薄料但高領嘅開工著,出街由佢,分享下生果報方向報啲非L強G新聞(英文網可能唔多),等佢自己警惕,盡咗責任過到自己便算。

子爵府

夏天時,我工人著咗條白衭,但係我見到入面條红底,

我都同佢講話見到佢條红底!佢有d 唔好意思!

公爵府

lily-of-valley 發表於 17-12-9 12:42
前排熱, 有個post話工人熱, 唔著bra, 在先生面前行, 咁如熱, 底褲都唔著, 講唔通. 若在佢自己屋企度, ...

咁真係好過分喎!

子爵府

keikeicat 發表於 17-12-8 22:43
試過喺街度見佢俾啲 ...
工人係屋企有衣著指引!當然必須要跟啦!外岀時會望一望先俾佢岀街!
多數T-shirt 牛仔褲。

首頁

尾頁

跳至