夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

由我發現老公有第二個女人,之後不停比我搵到新野,有睇我上兩個post既jm 應該都知道發生既事,但原來你地比我更了解我老公,原來男人真係唔會咁易放手,我真係無路無數,個心痛到麻水,我亦唔想家事放上黎講,但只有依到可以比我數過無數,琴晚又比我發現新野,我前日選擇比多次機會,但後一晚琴日夜晚就又比我發現自己老公收埋左另一電話,今次係機會既第三次了,另一部電話中一開始唔交出,係我要迫要立刻離婚後最後交出,但就係我一個惡夢,一個無止境既惡夢,原來佢地由我結婚前開始就已經開始曖昧,搞野,仲要互傳自拍情慾照同片段,每日信息過百,連我只係一兩個信息,更令我傷心係佢地搞野搞到返屋企,兩個開房一次又一次,亦好似拍拖咁出街自拍睇電影影相食野,仲要為左個女人話要放假都要返公司,原來去左搵個女人,就因為咁我同老公由個時見面小左,我以為佢為左結婚搵多份工,但到結婚當日,我係手機發現,個女人亦有搵我老公,佢地仲一齊食早餐一齊合照,仲偷偷婚禮到傳信息,結婚過程中仲偷偷同個女人信息,無錯係結婚當日,手機入面更話想結婚個個係個女人,之後婚後新婚假佢亦同樣去搵個女人,亦又帶過個女人上我張床搞野,無錯又係唔只一次,信息同相到可以我老公好幸福,我亦見到佢地搞野啲相,亦有個女人無數發比我老公情慾片段,仲有無數個佢地傷人點樣夾埋呃我既信息內容,我睇完個心就好似已死,一個我因爲好愛佢原涼佢數次既男人,佢係信息到我睇到佢同個女人既幸福,遠比同我一齊,我係一個咩都一無所有,一個比人呃既傻婆,一個永遠比個小三恥笑既女人

SiuBBee    發表於 18-4-9 19:41

大宅

明白你嘅心痛,因我都痛緊

SiuBBee    發表於 18-4-9 19:41

男爵府

vvvkkkwong 發表於 17-12-10 18:22
由我發現老公有第二個女人,之後不停比我搵到新野,有睇我上兩個post既jm 應該都知道發生既事,但原來你地 ...

無言
放下吧
希望你將來有更好嘅生活

複式洋房

回覆樓主

路我知道要點行,但我真係好想求人安慰,我真係好辛苦,又我發現佢地傾電話到今日我經歷人生最痛既時間,原來婚禮當日我以為我係最幸福既女人,原來唔係,我係全世界最可憐既新娘

大宅

回覆樓主

個女人係咪真係有老公仔女?
睇哂3個post都唔知講咩好
你又大住肚
佢地都搞埋咁耐
應該有感情喇
希望你過到呢關
有咩事仲有爸媽做你最強後盾
為咗bb你要加油!

複式洋房

qee 發表於 17-12-10 18:30
個女人係咪真係有老公仔女?
睇哂3個post都唔知講咩好
你又大住肚

真係有,我見到佢地帶埋小朋友出街,個女人不時會發屋企小朋友同佢自己老公啲相比我老公

複式洋房

知知姐 發表於 17-12-10 18:28
明白你嘅心痛,因我都痛緊

真係好難接受,加油

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-10 18:32
真係有,我見到佢地帶埋小朋友出街,個女人不時會發屋企小朋友同佢自己老公啲相比我老公
...

d細路唔會話俾老豆知阿媽帶佢地同另一個男人出街?
你老公而家咩態度?想挽救定點?
你要考慮嘅嘢好多
唔好衝動做任何決定
俾d時間自己冷靜下先

複式洋房

qee 發表於 17-12-10 18:36
d細路唔會話俾老豆知阿媽帶佢地同另一個男人出街?
你老公而家咩態度?想挽救定點?
你要考慮嘅嘢好多

小朋友得歲幾,我諗應該唔會識依啲

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-10 18:39

小朋友得歲幾,我諗應該唔會識依啲

細路咁細
佢兩個搞乜呀
失樂園咩
係咁轟烈就咪各自結婚害人啦

複式洋房

qee 發表於 17-12-10 18:41
細路咁細
佢兩個搞乜呀
失樂園咩

聽老公講個小三應該唔為左佢放棄頭家,個女人好似仲有其他男人,但我老公認佢愛上左個女人,動左情,佢話係佢錯,一時比個女人迷上,因為個女人會不停同老公發情慾相,但又同樣想我原諒

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-10 18:44
聽老公講個小三應該唔為左佢放棄頭家,個女人好似仲有其他男人,但我老公認佢愛上左個女人,動左情,佢話 ...

大眾免費chicken你老公都啱
如果你選擇原諒
預咗要陪佢渡過呢個「失戀期」
睇下你頂唔頂得住

複式洋房

回覆樓主

男人都係咁,我之前都係原諒我前夫偷食好多次,我亦對佢好到不得了,但最後都係為左小三放棄個家庭同個囝
算啦,唔係呢個小三都會有另一個

別墅

KG2013 發表於 17-12-10 18:28
無言
放下吧
希望你將來有更好嘅生活

認同,依D人唔會真改,只有一個大話冚一個大話,走自己的路啦,放下。

侯爵府

vvvkkkwong 發表於 17-12-10 18:32
...

踢爆個女人,話比佢老公知,等佢唔好過,賤女人

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

即係佢想齊人,想你原諒佢,但又忍唔住對個女人有感情,要同佢見面上床,佢真係好衰格,你之前仲話同99住佢冇機會帶個女人上來,點知原來係埋你地張床攪,好嘔心囉,我一定不可以原諒,你仲後生,點解要咁委屈自己,加油!

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

回覆樓主

冷靜d,保留好d搞野相先。
點做就要等自己諗清楚先喇

瑪瑙宮

沒有最賤, 只有更賤, 个死佬求乜原諒丫, 佢放生你好過, 叫做人生做左件好事, 一日掛住攪女人, 唔攪會死.

子爵府

回覆樓主

放生自己吧,個男的個心一早飛走了,很替你心痛,要堅強呀JM

首頁
12345...11

尾頁

跳至