美容扮靚

跳至

首頁
12345...14

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我是乖乖 發表於 17-12-12 10:43
你好,想問下cosmax果個未去過,第一次上去登記個專業團隊 度身訂製個人療程 呢個要幾錢架?因為唔知咩醫美 ...

唔好意思,我係舊客,完全唔知現時新客去諮詢、見醫生要幾多錢。
不如你先打電話去問清楚收費。
我只知以前有舊客ref可減半首次見醫生費(無開course),如見醫生後開course,可以免收醫生費,你可以打電話查詢時問埋。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

我是乖乖 發表於 17-12-12 10:43
你好,想問下cosmax果個未去過,第一次上去登記個專業團隊 度身訂製個人療程 呢個要幾錢架?因為唔知咩醫美 ...

依家cosmax做緊會員refer 醫生面見費全免

大宅

thkthk1818 發表於 17-12-10 23:56
好矛盾呀⋯邊間好D呀

aplus 同 cosmax 我同樣掙扎咗好耐, 我從來未打過斑, 未做過laser facial,aplus$1000次 不用join plan 做 一部機;cosmax join plan 會平啲,join 5 次 平均二千零蚊次但, 但做三部機, 所以最後我去咗cosmax

大宅

wyeth冷知識勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

大宅

longpingest 發表於 17-12-13 16:04
aplus 同 cosmax 我同樣掙扎咗好耐, 我從來未打過斑, 未做過laser facial,aplus$1000次 不用join plan ...

Cosmax 打斑會痛嗎

大宅

kikilala722 發表於 17-12-13 19:09
Cosmax 打斑會痛嗎

我最初都好驚好痛, 要求查麻醉膏, 睇醫生同治療師都覺得唔需要等我可以知道最痛可以用啲乜嘢度數同我打, 最後我都冇查到麻醉膏, 但其實原來真係唔痛! 因為我真係好怕痛之前做彩光嗰個感覺令我好唔好受

大宅

longpingest 發表於 17-12-13 19:31
我最初都好驚好痛, 要求查麻醉膏, 睇醫生同治療師都覺得唔需要等我可以知道最痛可以用啲乜嘢度數同我打 ...

我好怕痛

男爵府

大宅

回覆樓主

如果雀斑,要打幾多次先見效呢?thx

大宅

fatfat0423 發表於 17-12-13 20:04

我的是碎斑, 不明顯嗰隻囉, 應該冇咁容易消失。 但係雀斑嗰啲我聽人講打一兩次已經好似冇曬佢

大宅

longpingest 發表於 17-12-13 20:10
我的是碎斑, 不明顯嗰隻囉, 應該冇咁容易消失。 但係雀斑嗰啲我聽人講打一兩次已經好似冇曬佢
...

暫時我打咗第二次明顯皮膚膚質好咗,冇咁敏感,冇咗乾皮毛孔收細咗!班就未咁明顯見到效果啦! 去咗部分紅血絲

大宅

longpingest 發表於 17-12-13 20:11
暫時我打咗第二次明顯皮膚膚質好咗,冇咁敏感,冇咗乾皮毛孔收細咗!班就未咁明顯見到效果啦! 去咗部分紅 ...

之前做咗海藻矽針諗住收毛孔點知皮膚仲差咗

大宅

longpingest 發表於 17-12-13 20:12
之前做咗海藻矽針諗住收毛孔點知皮膚仲差咗

做完海藻矽針之後皮膚敏感咗差咗! 先的起心肝去做laser facial咋

大宅

longpingest 發表於 17-12-13 20:13
做完海藻矽針之後皮膚敏感咗差咗! 先的起心肝去做laser facial咋

其實我自己都好擔心去打斑會有啲乜嘢後遺症, 所以要搵間最好嘅 啲機靚啲嘅安全的, 自己又貪靚, 我唔想反黑又出事囉! 因為我聽過太多唔好嘅打斑後遺症嘅事我睇打斑呢啲post係咗好耐, 先決定去做

大宅

大宅

fatfat0423 發表於 17-12-13 20:04

你就好啦!係雀斑我老公個家姐嗰啲又要雀斑, 打咗兩次上塊面呀,好靚呀白雪雪咩班都冇! 以前好似花面貓咁㗎, 而家55歲個樣仲好後生好靚

大宅

longpingest 發表於 17-12-13 20:28
你就好啦!係雀斑我老公個家姐嗰啲又要雀斑, 打咗兩次上塊面呀,好靚呀白雪雪咩班都冇! 以前好似花面貓 ...

仲後生過我老公我個樣

大宅

回覆樓主:

所以我奉勸其他人呢好似我啲皮膚 , 外油內乾, 唔好隨便做海藻矽針, 初初係幾好嘅但慢慢 見到出事, 我從來都唔會有乾皮上唔到妝, 自從做咗海藻矽針之後 初時好好後期真係一路轉差,塗佔何幾靚嘅護膚品到吸收唔到

大宅

回覆樓主:

我老公今年55歲佢家姐54歲, 我今年先至37歲, 但佢家姐嘅皮膚膚質好過我好多, 我好唔開心囉睇住佢皮膚越來越好帶自己皮膚愈差, 所以決定去做laser facial

首頁
12345...14

尾頁

跳至