美容扮靚

跳至

首頁
34567...14

尾頁

水晶宮

longpingest 發表於 17-12-16 14:56
從來都未打個班, 第一次上去醫生係唔會同你做打班結焦嗰部機㗎, 第二次第三次第四次第五次都可以要求入 ...

我一個月前做完打疣,而加想打斑,所以想知道用乜野打斑先會結焦,比起冇結焦有乜好,你可以解釋一下嗎?谢谢!

大宅

longpingest 發表於 17-12-16 15:13
pm左你

我睇錯左,pm左你,誤會左

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

HLDMaMa 發表於 17-12-16 15:14
我一個月前做完打疣,而加想打斑,所以想知道用乜野打斑先會結焦,比起冇結焦有乜好,你可以解釋一下嗎? ...

醫生打嗰啲呢係明顯重點見到有深黑色嘅班囉! 即係屬於比較面層嘅班囉! 例如雀斑嗰啲啦都屬於面層斑。

大宅

HLDMaMa 發表於 17-12-16 15:14
我一個月前做完打疣,而加想打斑,所以想知道用乜野打斑先會結焦,比起冇結焦有乜好,你可以解釋一下嗎? ...

冇結焦嗰個呢係自療師打嘅, 係打一啲深層嘅班囉, 例如何爾蒙斑呀、 同長年累月累積色素、 唔明顯的陰影嗰啲碎斑

水晶宮

longpingest 發表於 17-12-16 15:33
冇結焦嗰個呢係自療師打嘅, 係打一啲深層嘅班囉, 例如何爾蒙斑呀、 同長年累月累積色素、 唔明顯的陰影 ...

如果結焦是否要五六天才脱落,好似打疣甘上下時间。

禁止訪問

大宅

HLDMaMa 發表於 17-12-16 15:41
如果結焦是否要五六天才脱落,好似打疣甘上下時间。

我未打結焦呀!月尾先打, 上個月打咗去紅血絲, 但我聽朋友講好似都係一個禮拜到就會甩哂

禁止訪問

水晶宮

cinda72. 發表於 17-12-16 15:44
結焦對雀斑係快,但風險係反黑機會大左喎,你想唔想搏

我吾清楚結焦和吾結焦的分别。因為剛打完疣,遲D可試做打斑,我吾知係医生诀定還是自己選擇的。
如結焦容易反黑,甘應該要求做乜好D。

水晶宮

cinda72. 發表於 17-12-16 15:50
係一個星期到啦,不過呢一個星期好難頂,我最初打斑打過1次結焦,想起都覺得自己勇

...

我打完疣結焦都好醜樣,成面尤其眼附近好似俾人虐打甘,所以我要預時间先出得去見人。

禁止訪問

水晶宮

cinda72. 發表於 17-12-16 16:16
睇你乜野斑,淺層既搏一次都唔驚既,但唔好有第2次
如果係深層既,就一次都唔好搏,因為冇乜用
...

上次影過一張相,你話係太陽斑,但淺層點解反而要打到結焦,結完焦更快冇斑嗎?

禁止訪問

水晶宮

cinda72. 發表於 17-12-16 16:28
淺層既,打傷佢出過新皮膚,黑色素咪跟焦走囉,但深層係唔可能架麻,係咪?
...

你吾講真係吾識,谢谢你們詳盡解釋。

男爵府

longpingest 發表於 17-12-16 13:24
laser facial 中 包括打埋紅血絲即係面部泛紅嘅情況, 你一部機係醫生同你打架
...

謝謝你
即係上去話想打laser facial就ok
但同1064有咩分別?
Laser facial how $? Thanks

大宅

Pompom0820 發表於 17-12-17 10:36
謝謝你
但同1064有咩分別?

$2900 1次,join plan 5次 9折,新客再9折

大宅

Pompom0820 發表於 17-12-17 10:36
謝謝你
但同1064有咩分別?

laser facial 已經包括做1064了, 治療師幫你打第一部機好似就係1064, 其實如果想清楚啲呢可以打電話上去問我驚我自己講錯

禁止訪問

禁止訪問

首頁
34567...14

尾頁

跳至