跳至

首頁

尾頁

別墅

BK Milk勳章

有無BB同我粒戇豆一樣,係同年同月同日出世架?
我預祝各位08年3月4日既BB,生日快樂! 尤其係瑪麗醫院出世既BB~ 嘻嘻!

我同c6會係正日同BB去迪迪尼行個圈~
最喜歡研究自家製有機護膚品,深深相信簡單生活(頭腦)就是美(幸福)!

複式洋房

08年3月4日既BB,生日快樂!祝大家身體健康/快高長大/精靈活潑/聽教聽話
我小B女都係其中一位呢
佢係QE出世的 我同c6都取大假陪足佢一個星期! 日日去玩,360、南丫島行山、去沙灘都是行程,還有她的生日BBQ(我地食 )

複式洋房

My Boy (銘銘)4 march 08 出世,當日我已經請假,早上未有安排, 但晚上有關親戚會慶祝吃飯,and then 收生日禮物(現在開始收禮物中).

複式洋房

我阿b都係呢日...大家生日快樂..身體健康
我地個日會去影樓影相

別墅

我阿仔 希希, 都係3月4 號出世, 我哋果日都會入迪迪尼, 你幾點去 ? 睇下會唔會見到 ? 相約一齊影相 ?

原帖由 monicatwt 於 09-2-28 01:10 發表
我預祝各位08年3月4日既BB,生日快樂! 尤其係瑪麗醫院出世既BB~ 嘻嘻!

我同c6會係正日同BB去迪迪尼行個圈~ ...

複式洋房

大家好!我小b都係在三月四日瑪麗醫院出世既:D 我地以經同吹 聽屋企人講,小朋友一歲唔好大攪,所以我地只會同小b出街食餐飯慶祝!

別墅

原帖由 monicatwt 於 09-2-28 01:10 發表

我同c6會係正日同BB去迪迪尼行個圈~ ...

我個熙熙都是08年3月4日既BB,廣華醫院出世,正日我哋都會去迪迪尼呀!

別墅

hi, 各位3月4號嘅bb, 祝你地生日快樂, 身體健康, 快高長大, 聽教聽話, 精靈可愛!!!

我個女悠悠豬都係係3月4號出世, 不過唔係瑪麗, 而係仁安, 正日我地都會去迪迪尼架, 同埋會住番一晚, 希望果日都見到你地同可拍照留念啦~

別墅

BK Milk勳章

我大約十點左右入去架喇... pm我,到時電話聯絡啦!!

原帖由 karenPC 於 09-2-28 12:07 發表
我阿仔 希希, 都係3月4 號出世, 我哋果日都會入迪迪尼, 你幾點去 ? 睇下會唔會見到 ? 相約一齊影相 ?
最喜歡研究自家製有機護膚品,深深相信簡單生活(頭腦)就是美(幸福)!

別墅

BK Milk勳章

我地可能同房& 一齊聽"講座"! 哈哈!

原帖由 SzeHang 於 09-2-28 19:48 發表
大家好!我小b都係在三月四日瑪麗醫院出世既:D 我地以經同吹 聽屋企人講,小朋友一歲唔好大攪,所以我地只會同小b出街食餐飯慶祝!

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

吓, 我b女都係3月4日响瑪麗出世, 都唔知你係咪我同房呢? 我呢3月4日就無咩新意, 只係晚上好嫲嫲度同佢慶祝law! 佢昨天3月1日都已經响婆婆度左第一次生日會, 同佢6個表哥青姐慶祝, 收到幾份禮物同利是咁啦!

原帖由 monicatwt 於 09-3-2 01:20 發表
我地可能同房& 一齊聽"講座"! 哈哈!
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

首頁

尾頁

跳至