有冇人用緊mytv super至尊版??

iamhoho
|
想裝返個黎煲劇~好唔好用??見佢千幾蚊一年,價錢都叫合理
Reema
|
都OK

不過有時接收唔夠好
|
如果只是煲劇是無需要買至尊版,普通版都夠你煲
wcpcelia    發表於 17-12-15 14:42
綠林仙子
|
我有用緊,日日都會用佢黎煲劇,多日本韓國大陸劇
PARROTMUM
|
Reema 發表於 17-12-15 12:04
都OK

不過有時接收唔夠好

至尊版包些什麼?電影多唔多有得睇free?
我明年now完約想轉
Reema
|
回覆 PARROTMUM 的帖子

我唔太記得有咩睇...主力俾我阿媽睇韓星
森永牛乳
|
Reema 發表於 17-12-15 12:04
都OK

不過有時接收唔夠好

接收唔好應該係上網線問題
Reema
|
回覆 森永牛乳 的帖子

NO LA

全屋D電腦上綱都好OK
森永牛乳
|
Reema 發表於 17-12-15 14:11
回覆 森永牛乳 的帖子

NO LA

如果出現窒,
格仔通常係bandwidths唔夠
上網睇網頁用好少
但串流用好多,你用幾多mb寬頻?

如果盒仔有update software
試下睇下散熱問題
又可以叫上網公司reset個port
什至要求機樓換port
Reema
|
回覆 森永牛乳 的帖子

其實屋企用緊PCCW 兩條2000MB既線, 而只係兩老手機同MYTV SUPER用..
咩都夠掛...

ANYWAY....
森永牛乳
|
Reema 發表於 17-12-15 14:41
回覆 森永牛乳 的帖子

其實屋企用緊PCCW 兩條2000MB既線, 而只係兩老手機同MYTV SUPER用..

yummylee
|
綠林仙子 發表於 17-12-15 13:46
電影都有D,仲幾新下,不過好似要另外俾錢睇架
Yuki_Yeung
|
我妹續左,但唔比人揀普通版,變左98/月至尊版,佢話唔覺有咩分別
cmanc
|
而家裝至尊版有得送返三套戲,本身都已經多野睇,我覺得都ok啊
jolps
|
之前試過一個月免費至尊版, 但其實冇咩野睇! 美劇來來去嗰幾套, 電影更加係廢, 日本動畫又唔啱睇
yeemeif
|
jolps 發表於 17-12-15 18:41
之前試過一個月免費至尊版, 但其實冇咩野睇! 美劇來來去嗰幾套, 電影更加係廢, 日本動畫又唔啱睇
...

電影係咪舊戲多?
|
jolps 發表於 17-12-15 18:41
...

jolps
|
yeemeif 發表於 17-12-15 19:13
電影係咪舊戲多?

其實電影係要錢買, 唔係任睇! 但俾錢都冇咩野好睇...
iamhoho
|
綠林仙子 發表於 17-12-15 13:46

我主要都係用黎睇劇,日韓劇岩我呀
iamhoho
|
Yuki_Yeung 發表於 17-12-15 17:35
我妹續左,但唔比人揀普通版,變左98/月至尊版,佢話唔覺有咩分別

但係呢個價都幾抵喎我見出面盒仔賣緊千八蚊一年