人愈大, 愈中意返屋企

奇趣蛋
|
人愈大, 愈中意返屋企, 原來係真架....以前完全唔覺!
我係可以一個人行全日街, 唱通宵K, 打通宵牌嘅人, 而家都可以, 但多左想返屋企嘅時間 !
lucidada    發表於 17-12-15 22:50
南南自語    發表於 17-12-15 16:28
siuba
|
我好後生已好鐘意留响屋企hea。
iceicedog
|
我由細到大都係鐘意留喺屋企,好少出街,所以,以前一出去就會俾人話我「出城」 而家有小朋友之後更加唔出
Bobo113
|
奇趣蛋 發表於 17-12-15 16:25
我係可以一個人行全日街, 唱通宵K, 打通宵牌嘅人, 而 ...

同感
奇趣蛋    發表於 17-12-15 16:49
bonnyye
|
我係喎,未結婚前成日出去蒲,結婚後越來越深閨。
onlam2005
|
同意呀.
有自己既空間好重要,
宅下, 飲杯酒, 食下薯片.
一樂也!
TRUBIMA    發表於 17-12-16 12:37
根本舞若衣
|
後生會唱K落酒吧浦通宵然後返工,人大咗就鍾意攤係屋企,不過依家好間中都會食飯飲酒傾計到凌晨三四點,不過地點改係朋友家中做
奇趣蛋
|
回覆 siuba 的帖子

我同你剛剛相反, 我係出街出得好勁嘅人
奇趣蛋
|
回覆 iceicedog 的帖子

咁緊要?? 我身邊D朋友都好貪玩, 物以類聚
奇趣蛋
|
回覆 bonnyye 的帖子

我唔可以用深閏黎形容, 但比起以前就真係出少左好多 ! 反而想儲番D錢!
無話可說
|
唔關年紀事,係香港太多人又多喼,行既地方又一樣,我都唔想出街
八婆仔@
|
結婚後最喜歡同C6留係屋企
奇趣蛋
|
回覆 onlam2005 的帖子

正呀, 睇黎我地係同道中人 !!

我同男朋友成日飲啤酒, 食零食睇劇, 一係就飲紅酒, 食HAM....諗起都正!!
奇趣蛋
|
回覆 根本舞若衣 的帖子

我都係, 間中都會, 不過次數少左好多, 時間又縮短左
oita
|
由細到大都鍾意
奇趣蛋
|
回覆 無話可說 的帖子

我諗年紀都關事嘅, 細個咩都未見過, 人多當熱鬧, 係唔會有問題架 我地咩都玩過做過就緊係啦
奇趣蛋
|
回覆 八婆仔@ 的帖子

我仲未到呢個地步, 我仲係耐唔耐好想出街
奇趣蛋
|
回覆 oita 的帖子

你慳唔少錢
tsung
|
奇趣蛋 發表於 17-12-15 16:25
我係可以一個人行全日街, 唱通宵K, 打通宵牌嘅人, 而 ...

在家千日好
奇趣蛋    發表於 17-12-15 17:14
fwp
|
yes