自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cashdollar 發表於 17-12-17 12:28
所以生仔前一定要做body check

以前無, 現在政府係必check的!
放下自在

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆樓主

睇到雜誌標題話C君媽媽拋夫棄子,咁佢都幾慘,不過睇佢做人都幾樂觀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主

我記得之前有雜誌話,佢有個女朋友頂唔順佢有呢個病,所以分手。C君好慘呀

珍珠宮

Vin仔媽 發表於 17-12-17 12:36
我記得之前有雜誌話,佢有個女朋友頂唔順佢有呢個病,所以分手。C君好慘呀
...

係臨結婚侮婚,話下一代好大機會會遺傳,個女又想要小朋友

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

newinewi 發表於 17-12-17 11:13
(轉)原來幽默風趣的C君,少年時,有這一段辛酸經歷,加油! 支持您!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

佢而家仲要唔要定期去醫院呢?

複式洋房

cashdollar 發表於 17-12-17 12:28
所以生仔前一定要做body check

Check 清楚真係好啲

伯爵府

AGa1111 發表於 17-12-17 13:10
係臨結婚侮婚,話下一代好大機會會遺傳,個女又想要小朋友

我會結婚,但一定5會生B

珍珠宮

Vin仔媽 發表於 17-12-17 12:36
...

明周個訪問,C君解釋左分手吾關個病事,結婚亦都只係口頭上講下,未有行動

珍珠宮

Lihoma 發表於 17-12-17 13:40
佢而家仲要唔要定期去醫院呢?

大約4星期去一次

寶石宮

2023年兔年勳章

newinewi 發表於 17-12-17 11:13
(轉)原來幽默風趣的C君,少年時,有這一段辛酸經歷,加油! 支持您!

首頁

尾頁

跳至