好凍呀……大家記得著夠衫呀!

kitchanyy
|
今日係今年第一次著羽絨 ,大家要著夠衫呀!
333s
|
kitchanyy 發表於 17-12-17 11:30

今年第一次著羽絨 ??? 真不怕冷
kitchanyy
|
333s 發表於 17-12-17 12:12

係呀,之前果D所謂凍都係著厚笠+棉褸就夠啦
(Samantha)
|
我尋日仲見人著短袖衫褲, 堅到呢!
Phoebeee1013
|

我都係
lwya1016
|
kitchanyy 發表於 17-12-17 12:43
係呀,之前果D所謂凍都係著厚笠+棉褸就夠啦

我都係
nieualma
|

我都係,C6仲短褲中
happybebebe
|
頭先只穿一件毛衣出街已夠
我果度12度
SARIDON
|
我昨晚出去食都著羽絨啦,不過係薄款。。
月希
|
我都未著羽絨...普通厚D既綿外套都好夠了...

我個人鍾意用頸巾...頸暖..個身就頸得多
MM2005
|
happybebebe 發表於 17-12-17 14:04
頭先只穿一件毛衣出街已夠
我果度12度

嘩,你好壯
我著厚棉T恤加褸都ok
ILB
|
月希 發表於 17-12-17 14:28
我都未著羽絨...普通厚D既綿外套都好夠了...

我個人鍾意用頸巾...頸暖..個身就頸得多 ...

yes, 有圍巾差好遠
我圍左張毛氈上身一樣,膊頭同頸好暖
kikiboy
|
333s 發表於 17-12-17 12:12

我還未著羽絨
無話可說
|
衛衣,厚褸加頸巾,夠晒! 羽絨未著
Giant
|
我今日都係短䄂tee + 抓毛外套就得,又係8小時戶外,ok喎。(我出名怕凍的)
ching72
|

mameme
|
今日都見街巿露天檔仔個姨姨著短䄂T,仲要係街口當風位,忍唔住贊佢勁!
cocofashion
|
只打底同著厚褸就夠
Poyau
|

小金名
|
平時唔飲甜野, 今日飲杯熱朱~暖晒~~~