自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

無話可說 發表於 17-12-17 15:26
自己無經濟能力好難走得甩,所以幾時都話自己有份工好D! 我係佢只會搵錢,慢慢計劃離開囉,唔係可以點 :ig ...

呢個才是最現實,自己能力可否維持自己生活,若千億在事主心中是重要生活基礎,根本面子/忠誠也無所謂了。

珍珠宮

bobo88hk 發表於 17-12-17 14:58
呢d所謂明星 玩到顛既啦 各自各玩睇下多定少既啫 離咩婚 譚小娘 伍姑娘 趙學儀果d都無離啦 咁樣影張相碎料 ...
玉女掌門人,同5姑娘都係,影到晒,米一樣咁..

琥珀宮

Poyau 發表於 17-12-18 10:15
各有各
應該係啩(當時),因為當時記者問洪周同第二個,洪答得好玄的

寶石宮

2023年兔年勳章

tansyneko 發表於 17-12-18 13:04
應該係啩(當時),因為當時記者問洪周同第二個,洪答得好玄的

可能集郵比賽進行中

用戶要求終止服務

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

brindlewin 發表於 17-12-18 11:23
呢個才是最現實,自己能力可否維持自己生活,若千億在事主心中是重要生活基礎,根本面子/忠誠也無所謂了。 ...
如果為咗維持所謂優質嘅生活,而放棄婚姻最基本嘅底線,咁就係自己侮辱自己。記住,人必自侮,然後人侮之。

珍珠宮

Mag85 發表於 17-12-18 13:14
如果為咗維持所謂優質嘅生活,而放棄婚姻最基本嘅底線,咁就係自己侮辱自己。記住,人必自侮,然後人侮之。 ...

價值觀唔同。
大把人覺得兩太EQ高/性價比高(老天!第一次覺得呢個PVR 譯法貼切)。
如果自問覺得不堪戀棧,自然揮一揮手...

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

如你共我心不相同 ,一切愛情都白費!

珍珠宮

chocolatebean 發表於 17-12-17 12:37
其實我係周小姐應該係婚前已預左洪生係會去玩既, 佢唔知, 只係自己X居, 差不多全港都知洪生有好多前科, 個 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

當你老爺係洪金寶,好難話離婚就離,咁樣好落男家面。你見朱玲玲都等d仔大哂先離婚,畢竟男家有頭有面。當然,普通人又冇父蔭唔駛靠阿爸另計

首頁

尾頁

跳至