有冇人日日敷mask

sandwich
|
有冇覺皮膚好左?
funfunfunzz
|
我無日日
2,3日就敷
唔好煩我
|
太密唔得喎
tarot_elle
|
sandwich 發表於 17-12-17 14:53
有冇覺皮膚好左?

之前做姊妹,前兩星期不停敷,搞到又甩皮又敏感又紅,一敷mask查野又喇又痛,所以唔好試
cecelc
|
睇香討有jm一日敷3-4個mask,佢話皮膚好左好多。
cinda72.
|
cecelc 發表於 17-12-17 15:04
睇香討有jm一日敷3-4個mask,佢話皮膚好左好多。

阿40+教主?
比人踢爆係用山寨機既美容院事頭婆,扮教主搵客啦
cecelc
|
cinda72. 發表於 17-12-17 15:11
阿40+教主?
比人踢爆係用山寨機既美容院事頭婆,扮教主搵客啦

我少左去果邊睇所以唔知邊個係教主,我講果個jm名係(xx愛xx)係40+,係咪即係教主呀?
Winnie_1210
|
我,敷補濕為主。30+想皮膚靚一定要做機、做運動先keep到。。。
cinda72.
|
cecelc 發表於 17-12-17 15:17
我少左去果邊睇所以唔知邊個係教主,我講果個jm名係(xx愛xx)係40+,係咪即係教主呀?
...

教主係hopeuok,
我食緊花生,睇佢內文都好似有係bk呢邊搵食
果邊滿城風雨,越揭越多,好睇過塘心風暴
NokNokB
|
我有一段時間好勤力,keep住2至3日 敷mask是啲 保濕或者補骨膠原的 面膜敷,皮膚嗰陣真係好靚㗎
cinda72.
|
cecelc 發表於 17-12-17 15:17
...

凉凉愛xx,佢都係疑似教主既幫手
cecelc
|
cinda72. 發表於 17-12-17 15:20
教主係hopeuok,
我食緊花生,睇佢內文都好似有係bk呢邊搵食
果邊滿城風雨,越揭越多,好睇過塘心風暴 :ha ...

美容版少左好多真心分享,勁多打手。

涼涼一日敷咁多睇到我嚇親,
皮膚受唔受得架,吸唔吸收得切呀。 謝謝仙姐告之,我都過去食下花生先
cinda72.
|
cecelc 發表於 17-12-17 15:28

美容版少左好多真心分享,勁多打手。

花生在醫美版
|
cinda72. 發表於 17-12-17 15:40
花生在醫美版

我又去八下先
cinda72.
|
20462046 發表於 17-12-17 15:44
我又去八下先

野蠻港女大戰大媽老闆娘,好好笑架
cecelc
|
cinda72. 發表於 17-12-17 15:40
花生在醫美版

揾到thanks
yamatang
|
皮膚好乾好乾既日子會日日敷
如果當日冇問題就唔理佢
lovebbb
|
乾燥日子我會日日敷,否則得閒先整,但日日敷真係會出少點面油
karenkatte
|
這習慣己做左好耐, 覺得係好d.
fakyman
|
呢排乾燥都會日日敷係好咗少少咁