6歲就年賺usd 11m,勁

JAlove
|

講緊YouTuber, 做Ryan’s toys review, 我小朋友好鍾意睇,咁佢爸爸媽媽都好有心機介紹玩具, Ryan 又真係幾得意, 唔怕羞,唔知有冇唐人版呢?

http://www.deccanchronicle.com/lifestyle/viral-and-trending/121217/6-year-old-ranks-in-forbes-list-of-highest-paid-youtubers-made-11-million-in-2017.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ada0707    發表於 17-12-18 15:32
blackberry
|
我女都有睇,我覺得好浪費,亞媽又嘈
JAlove
|
blackberry 發表於 17-12-17 17:37
我女都有睇,我覺得好浪費,亞媽又嘈

但事實佢又真係搵到錢喎

仲有對孿生妹妹,就算Ryan大左都可以繼續玩落去
CH_LEE
|
JAlove 發表於 17-12-17 17:27
講緊YouTuber, 做Ryan’s toys review, 我小朋友好鍾意睇,咁佢爸爸媽媽都好有心機介紹玩具, Ryan 又真係 ...

我個仔勁鍾意佢
Moti
|
睇題目都估到你係講佢。

Btw, 我覺得佢媽媽把聲非常嘈。
todaysocold
|
我仔又係好中意睇。。
Racmom
|
Moti 發表於 17-12-17 18:39
睇題目都估到你係講佢。

典型嘅鬼婆聲 & 語氣。。。
不過係好煩厭果種
wingyan008
|
我老公成日話Ryan 吾似佢爸爸,我女好鍾意睇
kit-kwok
|
講緊YouTuber, 做Ryan’s toys review, 我小朋友好鍾意睇,咁佢爸爸媽媽都好有心機介紹玩具, Ryan 又真係 ...

我仔好鐘意睇
iamiam
|
我姪都好鐘意睇,估唔到搵咁多
我愛Corina
|
我兩個仔都好鍾意睇,但我麻麻,因為睇到Ryan佢地覺得ryan好lucky,乜都有,我地要限住買
rayrayus
|
其實佢d videos 真係好無聊,咁都可以咁多hit rates,幾百幾千萬,我仔都係好鍾意睇...不過我又諗,以前我細個睇盧海鵬吳耀漢乜太都係無聊,小朋友都係咁
MrsSingSing
|
我居然冇睇過,可能我小朋友大咗,唔睇玩具...
FiFiMa    發表於 17-12-18 14:45
Poyau
|

esmehouse
|
little_lovebb
|
我仔都好鍾意睇RYAN.
bluebell22
|
我仔勁like. 我當比佢聽英文。
CYNL
|
我女都有睇,成日話佢好曳

KATRINE
|
我囝超like睇
傻豬仔
|
我朋友個仔日日睇佢。