星期日檔案

sueyee
|
有無人知道邊度可以睇返呢個節目,今晚出左街食飯,無得睇電視,謝謝。
gec
|
sueyee 發表於 17-12-17 19:04
有無人知道邊度可以睇返呢個節目,今晚出左街食飯,無得睇電視,謝謝。
...

mytv super
wcpcelia    發表於 17-12-18 14:31
Poyau
|
...

值得重温
sueyee
|
Poyau 發表於 17-12-17 19:14
值得重温

我嘅婚姻就係咁,有個女係小學生,好想知佢諗乜,佢話好憎佢爸爸,希望憑呢個節目唔多唔少知道佢嘅諗法。
shop_baby
|
今集好睇,可以知道小朋友內心
cy101
|
你睇下85台節目表, 今晚夜D應該有重播!!! 否則要睇MYTV SUPER!
hellohelloruby
|
...

YouTube唔知有冇
小金鳥
|
11點,85台
|
sueyee 發表於 17-12-17 19:32
我嘅婚姻就係咁,有個女係小學生,好想知佢諗乜,佢話好憎佢爸爸,希望憑呢個節目唔多唔少知道佢嘅諗法。
...

點解好憎爸爸?會唔會你唔圍意自己講咗啲負面嘢?
bobochan0101
|
大家要睇,好睇
sueyee
|
20020116 發表於 17-12-17 19:59
點解好憎爸爸?會唔會你唔圍意自己講咗啲負面嘢?

佢話爸爸無黎睇佢,電話都無個,話爸爸已經唔要佢。
|
sueyee 發表於 17-12-17 20:32
佢話爸爸無黎睇佢,電話都無個,話爸爸已經唔要佢。

咁就抵個男人衰!連門面功夫都唔做
CACACAROL
|
今集講咩?
Poyau
|
CACACAROL 發表於 17-12-17 20:49
今集講咩?

關於離婚,孩子想說的是…
tinnor
|
...

YouTube 已有
wcpcelia    發表於 17-12-18 14:31
sueyee
|
tinnor 發表於 17-12-17 21:15
YouTube 已有

thx....
sueyee
|
20020116 發表於 17-12-17 20:44
咁就抵個男人衰!連門面功夫都唔做

當初都話佢睇2個女我係無任歡迎,只要通知我一聲就Ok.我媽都同我女講不如打個電話俾爸爸,我女唔肯,話點解要佢打,佢唔主動打俾我即係唔掛住我。
Hippobbb
|
Thanks for sharing
mc1013
|
...

https://youtu.be/aa0fHHswt_E
sueyee
|
謝謝咁多位,睇完自己都好想喊,尤其係父母離異嗰個女中學生。