分享喜悦,分享幸運,感恩幸運之神眷顧我!

乐乐
|
今日超開心,超幸運,今日帶細佬們參加小學的鮑思高康樂中心舉辦的聖誕聯歡會,之前買咗4張飛,今日4張飛全部中奬,其中3張中了小奬,抽完所有小奬後再抽2個大奬,當抽中第1個大奬時叫李太,我心諗系吾系我呢?從未試過中過大獎的我,有冇咁幸運呢?然後聽到No:154時,我才知道原來第1個中大獎者真的系我耶。抽獎後臨走時再拎埋4個福袋走,感恩鮑思高,感恩幸運之神眷顧我讓我們一家人可以去迪士尼樂園玩一天。
wcpcelia    發表於 17-12-18 16:12
乐乐
|
乐乐 發表於 17-12-17 23:06
今日超開心,超幸運,今日帶細佬們參加小學的鮑思高康樂中心舉辦的聖誕聯歡會,之前買咗4張飛,今日4張飛全 ...

補發相片

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
乐乐
|
乐乐 發表於 17-12-17 23:06
今日超開心,超幸運,今日帶細佬們參加小學的鮑思高康樂中心舉辦的聖誕聯歡會,之前買咗4張飛,今日4張飛全 ...

補發相片

tansyneko    發表於 17-12-19 13:40
maggiejane
|
恭喜吖! Merry Christmas!
乐乐
|

補發相片(3個小奬)

乐乐
|
補發相片(人人有份的福袋)

funfun759    發表於 17-12-19 09:14
乐乐
|
maggiejane 發表於 17-12-17 23:08
恭喜吖! Merry Christmas!

谢谢你,也祝你聖誕快樂!
SandyKL
|
恭喜哂! 聖誕去廸士尼有氣氛,唔好等。
洛婷
|
盛夏
|

cattz288
|
嘩! 好lucky喎!
apple220
|
lucky
cindy618
|
好運呀
boboblublu
|
乐乐 發表於 17-12-17 23:08
補發相片

乐乐
|
SandyKL 發表於 17-12-17 23:24
恭喜哂! 聖誕去廸士尼有氣氛,唔好等。

謝謝你!聖誕節快樂!聖誕假期已報團同朋友2家人共9個一起去杭州、紹興、無錫、上海五日四夜之旅。
natjosejim
|

乐乐
|
洛婷 發表於 17-12-17 23:26

謝謝你!提前祝你聖誕快樂!
乐乐
|
盛夏 發表於 17-12-17 23:29

謝謝你!提前祝你聖誕節快樂!
乐乐
|