有邊隻牌子既暖風機平靚正好用?

rainlamrainlam
|
不想買咁貴,有邊隻比較耐用又細細部?
Janetboyyan
|
我覺得Innotec幾好喎,我屋企嗰部用咗成十年都未壞,細部又夠暖
joyce209
|
豐澤牌
TMC3012
|
我都係用Innotec, 係冇其他咁平但我用左超過7年都仲正常
其實睇你係買邊款, 之前用充油式豐澤都(係十幾年前計呀
陶瓷有買過伊瑪牌, 第二年就ko左
melonfans
|
TMC3012 發表於 17-12-18 23:45
我都係用Innotec, 係冇其他咁平但我用左超過7年都仲正常
其實睇你係買邊款, 之前用充油式豐澤都( ...

伊瑪好多電器,但comment都係差
iamiam
|
德國寶有部好細部,$250-$300, 夠一間房用
dlee_ca
|
Rowenta
|
Janetboyyan 發表於 17-12-18 22:41
我覺得Innotec幾好喎,我屋企嗰部用咗成十年都未壞,細部又夠暖
請問呢個牌子邊度有得買?
|
TMC3012 發表於 17-12-18 23:45
其實睇你係買邊款, 之前用充油式豐澤都( ...
IloveJJ
|
iamiam 發表於 17-12-19 04:24
德國寶有部好細部,$250-$300, 夠一間房用

點樣架?我有興趣喎!
Tabo63
|
rainlamrainlam 發表於 17-12-18 14:31

去億世家買部,夠平。
siuballball
|
https://topick.hket.com/article/1559085/暖風機暖笠笠之選%E3%80%80邊款加熱速度最快?

剛買左樂信,貪個樣靚仔
TMC3012
|
rainlamrainlam 發表於 17-12-19 09:59

我係uny 買呀, 千式店, city super 都見過有
mandy952
|
rainlamrainlam 發表於 17-12-18 14:31

尚朋堂,用左8年
iamiam
|
IloveJJ 發表於 17-12-19 10:00
點樣架?我有興趣喎!

HTD 89H
Janetboyyan
|
rainlamrainlam 發表於 17-12-19 09:58

我之前喺百老匯買
IloveJJ
|
iamiam 發表於 17-12-19 11:36
HTD 89H

幾好喎,一間房都夠嗎?係咪即熱架?我買來換衫開的
Charlotte_mom
|
買左呢部返公司。日本城$199

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
fakyman
|
之前買過d二三百蚊既,用一個冬季就壞
cheung2000
|
用緊 rowenta同tefal,浴室可以用,唔敢買太平怕短路