跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇媽媽收到信?
學校網頁寫12底前會寄出
睇下有冇人早早已收到信

民房

i just received a pm offer, don't know what to do?
what do you think about this school?

複式洋房

kyleliu 發表於 17-12-30 22:57
i just received a pm offer, don't know what to do?
what do you think about this school?

我都收到信 PM offer...但好想轉AM...
我其實都唔係好了解 不過佢多外籍老師
比起其他普通學校 語言主重多D 同埋學生主導教學 唔似傳統學校 所以揀左佢
*上網都搵唔到太多資料

男爵府

lazyee520 發表於 17-12-18 14:55
請問有冇媽媽收到信?
學校網頁寫12底前會寄出
睇下有冇人早早已收到信

之前報左pm班收到通知取錄左,之後諗諗下想轉返做am,早幾個星期收到通知成功轉左am,因可能姪女之前讀過關係

複式洋房

bbboboiloveyou 發表於 18-2-8 17:17
之前報左pm班收到通知取錄左,之後諗諗下想轉返做am,早幾個星期收到通知成功轉左am,因可能姪女之前讀過 ...

你轉到AM實在太好了 恭喜恭喜
我就冇收到信 可能因為我冇註冊 但我有寄返封信話放棄PM但想等AM...或者比左錢會機會大D...個人覺得冇理由焗比錢 但轉唔到 之後唔讀就浪費...

男爵府

lazyee520 發表於 18-2-12 08:56
你轉到AM實在太好了 恭喜恭喜
我就冇收到信 可能因為我冇註冊 但我有寄返封信話放棄PM但想等AM...或者比左 ...

謝謝你 咁又係呀,如比左970蚊註冊費,但又轉唔到嘅話,都好肉赤

大宅

呢間學校真係冇乜人談論, 4 月尾學校致電話收我個女讀PM, 5 月就交雜費

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

Phoebeliu323 發表於 18-5-9 14:56
呢間學校真係冇乜人談論, 4 月尾學校致電話收我個女讀PM, 5 月就交雜費

近年好full.
你唔要,即有後補上!

別墅

回覆樓主

我仔細b收到pm 10月中入學offer
唔知有冇媽媽一樣呢?

別墅

mj830 發表於 18-5-30 16:10
我仔細b收到pm 10月中入學offer
唔知有冇媽媽一樣呢?

我有啊,我女11月

首頁