呢種朋友是否要絕交比較好?

ScarlettWong10
|
有一位男性朋友,識左年幾,近來兩三個月佢識左女朋友!
有一日佢刪左我Whatsapp,後來我問返佢,佢話佢女朋友見到whatsapp有我,女朋友不滿,所以要安撫佢所以del我!
我同佢講返其實佢呢個舉動好愚蠢,我地根本無嘢,點解要咁做
佢話可以係wechat傾,我話你真係唔驚俾女朋友知道,佢話唔會,佢地都少用wechat
我真係唔明佢點解要咁做,我數落左佢一輪
事隔一個月嘅今日,佢今朝send d 新聞同我分享,其實無傾乜特別嘢,下午佢將我wechat亦del埋
佢係咪有病
good_pig
|
ScarlettWong10 發表於 17-12-18 19:31
有一日佢刪左我Whatsapp,後來我問返佢,佢話佢女 ...

佢咁驚女友就攬住個女友夠啦
lalalababy34
|
WhatsApp/ WeChat 佢del左可以點知?
Mrs.Luckycat
|
ScarlettWong10 發表於 17-12-18 19:31
有一日佢刪左我Whatsapp,後來我問返佢,佢話佢女 ...

好難想像依家仲有啲咁怕女人嘅男人?
HoshiSora
|

佢個女朋友check 電話,破獲佢send 嘢比妳,當然要立即冚檔!

佢個女朋友好霸道,你個朋友好冇用
|
lalalababy34 發表於 17-12-18 19:38
WhatsApp/ WeChat 佢del左可以點知?

Whatsapp 我見唔到佢頭像 見唔到最後上線時間 平時係有 所以我估到
wechat send嘢俾佢 俾對方拒收
|
Mrs.Luckycat 發表於 17-12-18 19:38
好難想像依家仲有啲咁怕女人嘅男人?

無用
小金名
|
點知佢del jor?
|
HoshiSora 發表於 17-12-18 19:40
佢個女朋友check 電話,破獲佢send 嘢比妳,當然要立即冚檔!

佢個女朋 ...

其實大家都可以做朋友架 而唔係搵到另一半就無曬朋友

我諗佢傻左 唔理佢啦
wcpcelia    發表於 17-12-19 16:02
|
小金名 發表於 17-12-18 19:50
點知佢del jor?

拒收訊息.....
pigpig_b
|
算啦,緣盡了 無謂勉強
HoshiSora
|
ScarlettWong10 發表於 17-12-18 19:51
其實大家都可以做朋友架 而唔係搵到另一半就無曬朋友

我諗佢傻左 唔理佢啦

你唔好理佢呀,一陣你無端端變小三!無辜辜
|
HoshiSora 發表於 17-12-18 19:57

我唔會再理佢啦 唔會同傻人做朋友
|
pigpig_b 發表於 17-12-18 19:56
算啦,緣盡了 無謂勉強

Yes
維仔媽媽
|
放佢走
唔值得交往
|
維仔媽媽 發表於 17-12-18 19:58
放佢走
唔值得交往

我都係咁諗,Thanks
sasatt
|
我有個識左8年既朋友
之後佢拍拖,1年後結埋婚
由佢拍拖開始已感到佢好驚佢女友
佢唔搵我我直頭唔會搵佢
免佢honey嬲,但其實大家有好多共同朋友
只係講下各人近況
算啦,各人性格不同,
佢聯絡味傾下囉
PCCW2319
|
HoshiSora 發表於 17-12-18 19:57

同意。 如果佢女朋友覺得男朋友同你傾計(whatsapp/we chat)係無安全感, 男朋友想珍惜呢段感情, 都為有咁做。 終於同佢做人世既可能係佢現在女朋友。
bobo88hk
|
佢都delete曬 根本無fd做 似佢同樓主絕交多d
wcpcelia    發表於 17-12-19 16:03
麻煩貓
|