韓團SHINee成員 鐘鉉燒炭自殺身亡

mayuenhk
|
韓國傳媒報導,人氣男團SHINee成員金鐘鉉被發現於首爾清潭洞一單位中昏迷。多個消息來源指,鐘鉉送院後證實不治。
據現場消息報導,27歲的鐘鉉於當地時間下午6時半被家人發現昏迷不醒,身旁有一盤燃點過的炭。其姊致電報警,救護人員將
鐘鉉送院,但已無生命跡象。
一行五人的SHINee隸屬SM Entertainment,於2008年出道。鐘鉉於團體中擔任主唱。
上星期,鐘鉉剛於首爾舉行個人演唱會。

RIP
懷念你嘅歌聲
funfun759    發表於 17-12-19 09:16
小巫BB
|
Rip
嘉德莉澳
|
mayuenhk 發表於 17-12-18 21:59
韓國傳媒報導,人氣男團SHINee成員金鐘鉉被發現於首爾清潭洞一單位中昏迷。多個消息來源指,鐘鉉送院後證實 ...

估唔到
yanchi2
|
詠豬媽
|
e頭太陽話結婚好開心㗎!嗰頭鍾鉉就自殺走咗咁後生就走咗,唉!仲乜咁睇唔開呀!R.I.P
theMicky
|
以後冇得聽佢唱歌
taiwoon
|
未cfm
Sm未有公佈
小道話仲搶救緊
Macaron___
|
taiwoon 發表於 17-12-18 22:22
未cfm
Sm未有公佈
小道話仲搶救緊

希望係
kf08058
|
taiwoon 發表於 17-12-18 22:22
未cfm
Sm未有公佈
小道話仲搶救緊

希望救得返
kf08058
|
剛睇到話警察局已確認了,唔知係咪真。
雖然不是他的粉絲,但都覺心痛
Poyau
|
mayuenhk 發表於 17-12-18 21:59
韓國傳媒報導,人氣男團SHINee成員金鐘鉉被發現於首爾清潭洞一單位中昏迷。多個消息來源指,鐘鉉送院後證實 ...

cbeyond
|
SM正公佈左死訊
v.sweet
|

Sumyeema1
|
震驚。rip
美之選468
|
韓國藝人是否壓力大?有幾個都係自殺。
SmileFoReVeR
|
好突然
Sally927
|
雖然不是fans, 但呢個消息實在太心痛.
RIP
Lingo
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
MrsSingSing
|
雖然唔係fans,但都有聽SHINee既歌.....
好愕然....傷心死佢d fans
littlesister
|
咁後生咩事咁睇唔開呀