自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

ChloeMa 發表於 17-12-19 23:20
仲貴過dyson

唔係呀!我見網上2017年9月1日出髮型師推薦第三位係呢個牌子Amiki mini hairdryer $1280咋喎。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

SandyKL 發表於 17-12-20 11:50
唔係呀!我見網上2017年9月1日出髮型師推薦第三位係呢個牌子Amiki mini hairdryer $1280咋喎。
...

我朋友買 $5×××? 一樣的嗎?

禁止訪問

回覆樓主

水晶宮

SandyKL 發表於 17-12-20 11:45
我上網睇咗,$3380, 好似有點貴,咁會退而求其次,樂聲$1880,見有髮型師推薦第一位Dyson Supersonic, 第 ...
DYSON 可以去J-SELEXT 睇睇, 上次我買好似係28XX !!

琥珀宮

ChloeMa 發表於 17-12-20 12:27
我朋友買 $5×××? 一樣的嗎?

下面網有樣睇。|
V
http://www.nmplus.hk/lifestyle/%e9%a2%a8%e7%ad%92-%e9%ab%ae%e5%9e%8b%e5%b8%ab-%e5%b0%88%e6%a5%ad/7/

琥珀宮

pbpk03845784 發表於 17-12-20 13:35
DYSON 可以去J-SELEXT 睇睇, 上次我買好似係28XX !!

$28xx仍覺好貴,唔捨得俾。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

要護法唔要形款又價錢可以接受就panasonic啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

esmehouse 發表於 17-12-19 11:40
VS

我都係用Vidal Sasson,好襟用架

esmehouse    發表於 17-12-20 14:41

首頁

尾頁

跳至