奇華手法

Rickylama
|
呢啲卷有冇人唔記得用?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我係c奶
|
Rickylama 發表於 17-12-19 09:01
呢啲卷有冇人唔記得用?

所以今年冇買,上年有兩張唔記得用
終極熊貓
|
手法有咩問題?
Poyau
|
呢啲卷有冇人唔記得用?

得1個月咁短 好易唔記得
popojue
|
好多商舖都有呢啲超短期現金優惠卷,限你指定日期內用谷。H&M,瑪莎,玩具斗斗城,萬寧等等最普遍
seaheart88
|
呢啲卷有冇人唔記得用?

其實有咩問題呢有到期日期?

我其實覺得奇華做得唔錯㗎。。。

兩個月前攞就有親身經歷。。。由於太多奇華餅卡。。。竟然一張已經過咗期大半年都唔知。。。我都係抱住冇希望嘅心態就打去客戶服務部話有一張過咗期可唔可以用返。。個職員好好咁同我講叫我快啲去求其一間分店然後交俾店裏面嘅職員佢就識同我處理。。。咁我就嘗試去到其中一間店啦。。。比張過咗期嘅卡你職員看下。。職員就話叫我快啲用咗佢啦而家買埋野啦幫你用左佢。。。我又唔覺得奇華嘅手法有咩問題?間間餅鋪都有有效日期㗎啦。。。其實自己唔記得用佢自己嘅問題,你可以試吓問吓店舖如果得咪用返佢囉。。如果唔得就算數啦係自己錯

而你剛才嗰啲卷係買其他野嗰時送俾你。。咁短日期應該更加留意到。。你話好長日期都話擺埋咗唔記得啦

ian723    發表於 17-12-19 09:39
kitbebe
|
預左唔會用!!
carolyktong    發表於 17-12-20 08:20
stkyo
|
自己唔記得用就話人手法問題?
TMC3012
|
咁快到期, 咁又真係好易唔記得
mocha20150323
|
唔覺有問題,通常呢d卷都係優惠送出,所以時間較短。萬寧無一個月添啦
wcpcelia    發表於 17-12-19 12:05
Carsonbb0800
|
自己唔記得都可以關人事
kakachopper
|
Poyau 發表於 17-12-19 09:10
得1個月咁短 好易唔記得
唔記得係個人問題, 我久唔久都有coupon 唔記得用, 怪就怪自己冇記性
kakachopper
|
stkyo 發表於 17-12-19 09:57
自己唔記得用就話人手法問題?
而家啲人真係鍾意事事諉過於人, 我仲試過唔記得用信用卡積分送嗰啲$50禮券, 幾百蚊百佳coupon 咪又係怪自己
alicecmc2003
|
我都有呢D劵,用左了。呢D劵唔可以即時用時,我會放響當眼地方提醒自己,所以唔會唔記得用。
beehoneybee
|
萬0得一星期添,收銀員次次都有提注意到期日。
c6t6m6
|
自已一早記住, 已經在指定時限用了.
余春嬌
|
beehoneybee 發表於 17-12-19 11:36
萬0得一星期添,收銀員次次都有提注意到期日。

屈人寺都係,我諗緊回唔回購盒 mask
Valais
|
其實, 你有權唔買. 買咗就有責任睇下個期限.

好似買嘢食咁.
你見到快過期, 你可以唔買.
買咗就諗諗要幾時食.

兩者道理一樣
boccioni    發表於 17-12-19 15:19
boccioni    發表於 17-12-19 12:55
heilok
|
如果真金白銀買就有問題,如果係買嘢送,咁係好正常。
Teletrend
|
呢啲卷有冇人唔記得用?

有一張寫購買新鮮出爐食品可享買一送一,原來買一送一意思是無論買幾多件都只送多一件