你身邊多唔多人炒「比特幣」?

潘高壽
|
我朋友用兩萬港幣,賺左成十萬。你地身邊多唔多人買賣?
singwin
|

Poyau
|
潘高壽 發表於 17-12-19 09:32

Good luck
asd456
|
感覺同買細價股一樣,高風險,高回報。

唔知幾時比人禁!
topful
|
真心唔明點解炒得起
gobaa49    發表於 17-12-22 11:33
ada0707    發表於 17-12-19 14:00
puppydon
|
一個都無
chunsamyuen821
|
潘高壽 發表於 17-12-19 09:32

經邊個渠道買賣? 香港有平台?
yurijm
|
我只聽過啲人話
連c9都講緊炒果樣野
果樣野好快爆煲

Btw我做過功課,呢啲有價冇市
你朋友話賺十萬應該係吹水多
TRUBIMA    發表於 17-12-19 16:48
MariaTsui
|
chunsamyuen821 發表於 17-12-19 10:27
經邊個渠道買賣? 香港有平台?

我都想知
|
yurijm 發表於 17-12-19 10:28
我只聽過啲人話
連c9都講緊炒果樣野
果樣野好快爆煲

真係無吹水架,我朋友半年前,佢係歐洲平台買拆細左比特幣去炒,佢囉5千蚊港紙去買貨,擺擺下,變左成3萬幾蚊,佢囉返5千本金出來,再繼續滾,依家差唔多5萬幾,佢一買一賣手續費係超貴。但外國平台我驚驚地信唔過之嘛。
|
yurijm 發表於 17-12-19 10:28
我只聽過啲人話
連c9都講緊炒果樣野
果樣野好快爆煲

比特幣係咁多種炒野黎講,升幅最驚人,爆炸力一流,美國依家仲開埋期貨,才可以買同沽炸,之前只可當買上,不得沽貨架。
講真玩得呢類,預左一係贏到開寒,一係輸晒本金。 囉1萬幾千博下就得,當買大細。
salmon_lee
|
唔敢掂
超級特務
|
炒比特幣, 只係摶有人肯高價接貨。
冇人接貨, 手頭上既嘢係廢物。
比特幣冇實質價值, 只係一個炒作工具。
wcpcelia
|
有都唔知
超級特務
|
chunsamyuen821 發表於 17-12-19 11:15
比特幣係咁多種炒野黎講,升幅最驚人,爆炸力一流,美國依家仲開埋期貨,才可以買同沽炸,之前只可當買上 ...

如果投入既資金預咗輸咗無相干, GO AHEAD!
宜家仲有班人玩, 佢地係用WIN返黎既利潤去滾, 有咩所謂?
最慘係班C9大媽趁墟高追接火棒, 死咗分分鐘買唔到餸冇飯開, 呀陰公

kekka
|
回覆 潘高壽 的帖子

有, 早期買左, 間中見佢報價賺左幾多咁囉
my005
|

比特幣,係講過"信"字既,但最緊記住,邊個係背後支持?有無人响背後支持?

咩都唔知,請問點"信"。

"龐氏騙局" 都要有個主人呀?比特幣連主人係邊個都唔知喎。

我只可講而家唔爆,係好彩,但終有一日...................

|
超級特務 發表於 17-12-19 11:23
如果投入既資金預咗輸咗無相干, GO AHEAD!
宜家仲有班人玩, 佢地係用WIN返黎既利潤去滾, 有咩所謂?
最慘係 ...
大媽炒得好叻架,佢即日買賣,買得好大添,呢d唔會長揸,但買賣手續費係超貴。
mrsbbq
|
chunsamyuen821 發表於 17-12-19 11:29
大媽炒得好叻架,佢即日買賣,買得好大添,呢d唔會長揸,但買賣手續費係超貴。
...

即日買賣?有人接貨咩?
Mrs.Chan
|
愚問,尼D虚擬貨幣點解炒得起?我心諗佢同美角冒險落完貨幣差唔多,只是本地化同國際化