原來16歲以下做ptgf唔犯法

sitjaiii
|
睇到覺得好痴線 如果個男人私底下問個妹妹性交易幾錢想告佢都唔得, 租個ptgf未成年淨攬錫就完全合法 前幾個case係公園棟起隻腳坐都可以罰錢拉你去坐監, 咁樣反而就冇事, 政府係咪要睇下d法例有冇過時呢? 唔掛得知以家咁多中學生做ptgf
link:[url]http://www.fantv.hk/#/videopage/BW00249[/url]
(Samantha)
|
外賣魚旦妹, 齋摷唔搞?!!
得唔得呀?!
sitjaiii
|
(Samantha) 發表於 17-12-19 12:21
外賣魚旦妹, 齋摷唔搞?!!
得唔得呀?!
一句加三千我諗好多都肯
Poyau
|
sitjaiii 發表於 17-12-19 12:18
睇到覺得好痴線 如果個男人私底下問個妹妹性交易幾錢想告佢都唔得, 租個ptgf未成年淨攬錫就完全合 ...

(Samantha)
|
sitjaiii 發表於 17-12-19 12:27
一句加三千我諗好多都肯

三千? 畀多佢哋啦!
esmehouse
|
littlesister
|
未夠秤好似摸下都告非禮架喎
sitjaiii
|
littlesister 發表於 17-12-19 14:30
未夠秤好似摸下都告非禮架喎

合法呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
miemiemie
|
唔知,你情我願,
不是迫良違娼,

今日拉得呢個,
難道個女仔就唔再做,
價值觀問題,
sitjaiii
|
miemiemie 發表於 17-12-19 14:44
唔知,你情我願,
不是迫良違娼,

十幾歲聽到拖下手食下飯有幾千蚊賺其實好易行差踏錯 真係唔明依家d細路諗咩
TATEYAMA
|
點解要咁作賤自己?成世都會記住同D核突佬扮拍拖
唔係怪獸
|
獨留兒童在家家長犯法,
趕佢地外出做埋ptgf 就合法
littlesister
|
sitjaiii 發表於 17-12-19 14:42
合法呀

Kiss 可能唔犯法,但摸敏感部位,即使女方同意都會告非禮,我聽過有警察查牌,剛見到有個男人摸個女孩胸部,就斷正被人告非禮
fishfishbi
|

iamwongtai
|
sitjaiii 發表於 17-12-19 12:27
一句加三千我諗好多都肯

1x年前,齋行街睇戲食戲(唔包kiss,拖手,性行為),已經收3000;另外可以性行為(酒店1-3hours), 可以收3000-10000

點解我知?因為當時做左4年外展義工
gasbenny
|
sitjaiii
|
iamwongtai 發表於 17-12-19 19:04
1x年前,齋行街睇戲食戲(唔包kiss,拖手,性行為),已經收3000;另外可以性行為(酒店1-3hours) ...
咁耐之前已經有 我以為近依幾年先興
Ytfc
|
iamwongtai 發表於 17-12-19 19:04
1x年前,齋行街睇戲食戲(唔包kiss,拖手,性行為),已經收3000;另外可以性行為(酒店1-3hours) ...

1萬,會唔會搵個奀星玩下都得喇
Angel_Rose
|
我一直以為ptgf吳包性行為,援交先包性行為.....