我最喜愛的男女藝人

gramy7299
|
不限年代,不限範疇,可以唔紅,總之自己鍾意就得,一齊分享下

我先,好鍾意Doris,即係簡慕華嗰陣《同事三分親》佢做大秘書Doris開始留意佢,特別鍾意睇佢做事業型女性嘅角色,講得老土d,佢演事業型女性背後都會覺得孤獨嘅戲好好睇

善宜
|
gramy7299 發表於 17-12-19 12:51

我先,好鍾意Doris,即係簡慕華:wah ...

黃家駒
vivien918
|
郭鋒

kayen
|

黃子華
hellohelloruby
|

馬明
Yibu
|
近期係張繼聰, Do 姐.

睇"降魔的"那一排, 成日發夢見到"馬明", 好似我老公咁融入左我既生活
笑死人咩
|
黃子華、張繼聰、田蕊妮同楊秀惠
全部都係好用心做到本份,不斷睇到進步
plumtree
|

黃子華,彭于晏,劉詩詩,發哥。
gigi19810326
|
我欣賞張繼聰,近排開始留意吳浩康,都覺得佢幾努力
雖然未去到鐘意,但會支持佢兩個
girlbear
|
林峯
鍾嘉欣
yeikaki
|
翁美玲
gramy7299
|
Yibu 發表於 17-12-19 13:11
近期係張繼聰, Do 姐.

睇"降魔的"那一排, 成日發夢見到"馬明", 好似我老公咁融入左我既生活:waha ...
do姐真係幾好,佢咁嘅地位都肯試新野
sandylaw
|
近期我喜愛農夫
ChloeMa
|
我鐘意林憶蓮,咁多年都努力提升自己,歌藝日益進步。
losttoa
|
我愛劉青雲
peggypeggy820    發表於 17-12-19 16:03
Lilylee727    發表於 17-12-19 15:59
hohoho2013
|
發哥
gobaa49
|
周聰伯伯...
修哥
張繼聰
鍾嘉欣
Lilylee727
|
黃浩然, 王浩信, 胡定欣