自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主

之前都有睇,但覺得佢把聲好吵耳而且成日又中又英咁依家已經無再睇

子爵府

睇左一陣頂唔順。
佢副尊容令到我冇意欲再睇落去。
我都係鐘意睇靚仔靚女多d.

男爵府

回覆樓主:

太樣衰又街市。。。。頂吾項

男爵府

ccykk 發表於 17-12-19 20:23
有冇人都覺得YouTuber黑咪好樣衰?有時想睇唒佢成段片,但都係頂唔順唔想睇!同埋佢推介嘅化(emoji)品好似 ...

使啦使人身攻擊?你樣衰人地話你,你會點?咁你咪唔好睇囉

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

黑咪唔算差果批,有個叫星星先難頂,個樣,行為,性格加上粗口仲勁過街市阿姐,根本就係麻甩風格,但又要扮女神,又拍埋beauty片

珍珠宮

我諗由於至終, 黑味賣點都唔係靚掛,
我淨係睇佢haul, skin care review,
其他youtuber (包括香港靚果班)太多廣告

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

我有睇佢嘅片
相對其他youtuber係好少賣廣告,大部分真係自購的分享,而且都係幾真心分享好壞處,每條片都好詳細。
唯獨我覺得佢可以改善下講野幾多懶音,把聲有時係有d難頂

伯爵府

2018復活節勳章

我幾鍾意睇佢喎.

公爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

真心佢d片某d都幾好睇,但我唔識佢,唔知佢本身衰唔衰格,但曾經喺旺角食野佢坐隔離,同店長一齊妙嘴妙舌咁講梗某同事,d說話相當刻薄(我都唔想聽,但檯太近,佢地聲線都唔細

大宅

kiki珊 發表於 17-12-20 08:36
使啦使人身攻擊?你樣衰人地話你,你會點?咁你咪唔好睇囉

我咪講咗頂唔順唔想睇囉。同埋係個人感覺,不喜勿插。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

molasses 發表於 17-12-19 23:34
佢真人啲皮膚超靚
係, 佢雖然唔靚, 但啲皮膚好好, 把聲係太高key, 不過對產品幾真心分享, 我覺得佢作為youtuber都算ok!

洋房

回覆樓主

我反而覺得黑咪間鋪好賺錢,佢唔係有錢女出身,自從開左鋪後,洗錢程度好誇張,隨時隨地可以買幾萬蚊野,去個旅行又好容易洗成十幾廿萬,超高消費。
不過又見佢連用過的平價化妝品都照賣出黎,數口好好,例如圖中的L’Oréal 粉底 , 其實用過唔係好衞生,佢咁有錢,唔用就掉左佢或者free 俾人,估唔到仲要再賣俾人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都有追睇佢YouTube,覺得佢分享的野都幾好

大宅

回覆樓主:

我勁鐘意睇佢講人遲到果條片

別墅

回覆樓主

我中意睇黑咪,覺得佢吾扮野同實話實説夠直接。老實就係中意佢吾係天生女神,天生又白又滑吾化妝都靚果D我點睇你review喎!

男爵府

回覆樓主:

我好鍾意睇黑咪喎

我覺得佢係真心分享

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cumulus 發表於 18-1-6 12:58
我反而覺得黑咪間鋪好賺錢,佢唔係有錢女出身,自從開左鋪後,洗錢程度好誇張,隨時隨地可以買幾萬蚊野,去 ...

用過放賣?

男爵府

回覆樓主

佢d片都ok嘅....最大問題係把聲,好少人把聲好似佢咁'銀'耳.....同埋唔知點解覺得佢有時講d英文好'格硬'好怪....

大宅

回覆樓主:

我都有睇開佢,雖然佢唔係靚,但要睇靚既,去直接睇明星咪得囉。
睇youtuber主要係睇係review d product, 佢真係好多自費野既,到係舖頭野,佢又係片頭已經講明,你唔睇可即走
而家其他youtuber 10條片有9條都廣告,仲要唔睇info box都唔知,佢地唔會講明。
至於賣野,其實佢都講明,因佢做好多product review 面就得1塊,所以有d product佢會定期賣出去,收益佢係捐出去。
利申:只有睇佢片, 好小去佢舖買野。

男爵府

佢唔靚但講野中肯

首頁

尾頁

跳至