自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主

變態到心寒 諗都覺得腳軟
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

poor girl

子爵府

tingho 發表於 17-12-20 09:09
琴日新聞講話小妹妹面皮被割走,面目全非血肉模糊,真係好心痛

佢呀媽真係好鬼變態希望佢死時比個囡死得更慘,屍骨碎爛得更嚴重,下世做牛做豬
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

侯爵府

由案發至今, 個心都好痛, 真係想像唔到件事點會發生, 只希望妹妹來世做個幸福人..... 殺人犯阿媽千刀萬斬都彌補唔到呢次嘅錯....

男爵府

回覆樓主:

適應唔到香港生活又何必硬要來
苦了孩子,妹妹請安息

starrymama    發表於 17-12-20 09:42

翡翠宮

畀面勳章

十分鐘 發表於 17-12-19 23:32
無問題,只係感嘆,無個阿媽害,開開心心做中一生了。
事已至此,只能怨投錯胎
日日是好日

翡翠宮

畀面勳章

JoanC 發表於 17-12-20 08:57
我真係唔明親生亞媽點可以落到手,take 咗野錯手殺死咗,但諗分屍時都清醒啦,點落到手
...
今日睇新聞,話個女人到而家仍然神智不清,一係take左大量毒品,一係精神有問題
日日是好日

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

所謂虎毒不吃兒, 但呢個連畜牲都不如嘅阿媽, 不但殺兒, 手法仲咁殘忍, 佢真係一定有報應!

子爵府

mother904 發表於 17-12-20 09:46
今日睇新聞,話個女人到而家仍然神智不清,一係take左大量毒品,一係精神有問題 ...

一係扮精神病

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢係好可憐

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

小妹妹一路好走.

大宅

Rainyok 發表於 17-12-20 09:26
佢呀媽真係好鬼變態希望佢死時比個囡死得更慘,屍骨碎爛得更嚴重,下世做牛做豬
...
我覺得咒人下世點係冇意思,一黎如果咒下就成事,我諗某d高官奶左野十世。二黎,就算下世做豬,隻豬都係無辜,有咩應該今世報返晒先啱

男爵府

回覆樓主

我反而想佢有返良知,等佢一生都內疚同後悔

mother904    發表於 17-12-20 10:32

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Conybrownbb 發表於 17-12-19 21:14
可憐嘅小妹妹

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

伯爵府

CS_HON 發表於 17-12-20 10:26
我反而想佢有返良知,等佢一生都內疚同後悔

我都想知如果佢藥力過後清醒番 知道自己咁殺女會有咩反應

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

健朗媽咪 發表於 17-12-19 21:27
希望小妹妹早登極樂,下世搵主好人家投胎,搵到個愛錫佢的爸爸媽媽

其實佢d同學心理都好大影響,明明 ...
係呀, 我都咁諗, 尤其出事前先一齊玩既朋友。家長同學校真係要關注下佢地, 同佢地輔導吓。
Childhood is journey, not a race.

別墅

cheung2013 發表於 17-12-20 10:02
一係扮精神病

扮唔到架。佢地有專業精神科會check得出係咪扮。條友就算真唔真有精神病。呢一世都唔會出到嚟!

男爵府

回覆樓主

美洁去到天父家,有天父的愛,一定溫暖過在地上

首頁

尾頁

跳至