你地OFFICE 焗唔焗

lingw.
|
近幾天天氣寒冷, 但OFFICE 特別焗, 塊面又紅又乾,
出街又乾到流鼻血, 你地會點保濕呢

放杯熱水在枱面 (蒸氣) 有冇效呢

謝謝
alicialee1210
|
唔焗。覺得好凍
katybbb
|
風口位吹到正,凍過出面
wcpcelia    發表於 17-12-20 12:45
Poyau
|
lingw. 發表於 17-12-20 10:57

熄咗冷氣?
sandymungmung
|

我公司都係咁、因為有同事話凍、熄左一半冷氣、剩下既又較到鬼咁高溫、我枱面夾兩部風扇、如果唔係全日會面好似大敏感咁紅晒

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
natnat_tsang
|
我坐大窗邊, 無開冷氣都陰陰寒....
chunsamyuen821
|
買個迷你放濕機放台面咪得囉
Froggy_joe
|

office有暖氣,但今日我間房個開關壞咗,現在係咁出冷氣,凍到震

下午決定home office
花生油子
|
natnat_tsang 發表於 17-12-20 11:21
我坐大窗邊, 無開冷氣都陰陰寒....

evalau341
|
回覆 lingw. 的帖子

焗丫, 所以呢幾日都係繼續著短袖, 因為真係堅焗抖唔到氣
cheung2000
|
焗,老闆落左order要跟政府,仲要low fan,要好似去日本咁著,外面厚,裡面薄
bbpompom
|
好凍,隻手未暖過
Joikoon
|
冬天凍, 夏天更凍.
kkarman
|
陰陰涼涼,已經開左暖爐
stagea
|
我放左個放濕機係枱, 係咁噴濕氣