中銀紀念鈔討論

年輕企業家
|
哈哈,jm門抽到咩no
Poyau
|
年輕企業家 發表於 17-12-20 10:58
哈哈,jm門抽到咩no

樓主中咗靚no.?
hohoho2013
|
26號至攞,到時話你知
wcpcelia    發表於 17-12-20 12:44
小豬嘜
|
頂佢個掣.又話安排我6/1去分行拎.12月中有電話.
電話等唔到.而家又話1月中會再通知.垃圾.
shan1016hk
|
hohoho2013 發表於 17-12-20 11:14
26號至攞,到時話你知

一肚火,之前打電話改地點去旺角分行取,咁咪今日去,點知佢話紀錄系統吾成功,完全沒有通知我,跟住話依家冇得改,
kavenzou
|
小豬嘜 發表於 17-12-20 11:16
頂佢個掣.又話安排我6/1去分行拎.12月中有電話.
電話等唔到.而家又話1月中會再通知.垃圾. ...

我由今晚改聽日,但到以家都未收到電話,都吾知點好
hohoho2013
|
shan1016hk 發表於 17-12-20 11:17
一肚火,之前打電話改地點去旺角分行取,咁咪今日去,點知佢話紀錄系統吾成功,完全沒有通知我,跟住話依 ...

即係要去原定ge地點攞?
中銀今次真係安排得好差好差
小豬嘜
|
kavenzou 發表於 17-12-20 11:35
我由今晚改聽日,但到以家都未收到電話,都吾知點好
個電話響一吓就CUT. 要打好多次.
kavenzou
|
小豬嘜 發表於 17-12-20 11:43
個電話響一吓就CUT. 要打好多次.

我上兩星期已經打通左,係個職員話會打返電話俾我,但到以家都未有,連miss call都冇
meii939
|
有冇人今日去灣仔攞鈔?
ipcy
|
meii939 發表於 17-12-20 12:03
有冇人今日去灣仔攞鈔?

我,我想問係未今日先開始攞?
SUKI20062014
|
我無交錢.所以唔使煩去羅啦.我就知道要羅的話會比較麻煩,所以無去交錢啦.唔知道會唔會列入黑名單 呢.
bebrave
|
meii939 發表於 17-12-20 12:03
有冇人今日去灣仔攞鈔?

我同屋企人都抽中左,一個今日去一個聽一去。我擺埋封授權書一陣去、試下可唔可以幚屋企人擺埋
Joikoon
|
bebrave 發表於 17-12-20 12:11
我同屋企人都抽中左,一個今日去一個聽一去。我擺埋封授權書一陣去、試下可唔可以幚屋企人擺埋
肯定冇得提早拿
我都係今日, 明日, 走兩次會展.
cibewong
|
Joikoon 發表於 17-12-20 12:15
肯定冇得提早拿
我都係今日, 明日, 走兩次會展.

知唔知出面30連張賣幾錢?
Ada2288
|
cibewong 發表於 17-12-20 12:32
知唔知出面30連張賣幾錢?

啲人話好多唔收,或超低價收
shan1016hk
|
hohoho2013 發表於 17-12-20 11:41
即係要去原定ge地點攞?
中銀今次真係安排得好差好差

打左佢,佢話之前打去改地點時間,都係冇用改吾到,通通取消晒,現在打去係吾會接受改地點或時間,依家話1月頭會通知,未去領鈔D人,會通知原本申請個時分行取,
sasa0516
|
我代家人拎,一陣2點灣仔
hohoho2013
|
shan1016hk 發表於 17-12-20 13:31
打左佢,佢話之前打去改地點時間,都係冇用改吾到,通通取消晒,現在打去係吾會接受改地點或時間,依家話1 ...

有冇搞錯,依家至話取消,太過份
shan1016hk
|
hohoho2013 發表於 17-12-20 13:36
有冇搞錯,依家至話取消,太過份

直頭啦!我仲要去埋銀行,冇得拎先激氣,如果吾係比左$,我下次都吾會抽,安排完全太差。