啱啱簽左(PCCW) ,合約 ~~好抵呀~~

蛋蛋豬
|
簽24 個月, 每月$110 x24 = $2640
另外免5個月電話費扣減$164 =$820
再送$650 惠康超市禮券 =$650
平均每月$48.75 真系平
wcpcelia    發表於 17-12-20 14:28
Poyau
|
蛋蛋豬 發表於 17-12-20 11:08

平過50蚊 那裏績 舖 電話 定 街霸?
小金名
|
家居電話?
natnat_tsang
|
勁呀... 我年頭幫我娘家續約都要$60+...我已經覺得好抵....樓主仲抵...
蛋蛋豬
|
小金名 發表於 17-12-20 11:14
家居電話?

系呀家居電話,
Teletrend
|

可否PM sales 電話,Thx
蛋蛋豬
|
Teletrend 發表於 17-12-20 13:10
可否PM sales 電話,Thx

拱系可以, 收pm 啦
木土土
|

係咪公屋/居屋?
Panda-Z
|
我都想要sale電話,thanks
蛋蛋豬
|
木土土 發表於 17-12-20 16:25
係咪公屋/居屋?

我系住公屋, 但佢冇問wor

蛋蛋豬
|
Panda-Z 發表於 17-12-20 16:28
我都想要sale電話,thanks

send 左收pm 啦
tsung
|

抵呀
木土土
|
蛋蛋豬 發表於 17-12-20 16:31
我系住公屋, 但佢冇問wor

續約佢唔洗問都知,我見PCCW website 好多promo 係for 公屋居屋!

我家居電話及上網都係PCCW,幾次講到要cut都無咩回贈。
eggcarol
|
木土土 發表於 17-12-20 16:35
續約佢唔洗問都知,我見PCCW website 好多promo 係for 公屋居屋!

我家居電話及上網都係PCCW,幾次講到要 ...

公屋係平D
朱古力
|
可以比個SALES電話我嗎?
Q10
|
蛋蛋豬 發表於 17-12-20 11:41
系呀家居電話,

PCCW sales telephone please!
zitayan
|
我都想要SALES 電話, 唔該PM我呀

ELCM
|

我都想要PCCW sales電話,Thx!
Phyonafung
|
超抵喎!
pat2331
|