大韓航空ok嗎?

小ice
|
會坐零晨機去韓國,即會訓覺,請問大韓機如何? 飛得穩嗎?有無人最近坐過
迷韓者
|

非常好! 一定要食韓式拌飯餐, 推介

座位舒適, 服務唔錯, 粉藍色制服同佈置勁舒服
jpangel    發表於 17-12-22 15:47
wcpcelia    發表於 17-12-21 18:11
cholewong29
|
記得食拌飯餐
CS_HON
|
非常好, JM enjoy呀
cheechi
|
Very good ! 搭過好多次長途機去美國、歐洲,非常好!
Poyau
|
小ice 發表於 17-12-21 10:56
會坐零晨機去韓國,即會訓覺,請問大韓機如何? 飛得穩嗎?有無人最近坐過
...

永然
|
有得揀我都坐佢
kitbebe
|
以前紀錄唔好, 而家無野啦!! 好鍾意食個牛肉伴飯
SafieldKEN
|
迷韓者 發表於 17-12-21 10:58
非常好! 一定要食韓式拌飯餐, 推介

座位舒適, 服務唔錯, 粉藍色制服同佈置勁舒服

全部同意
小ice
|
多謝各位 係咪有得揀款㗎?全部拌飯?
小ice
|
因我有5歲小朋友,驚佢訓唔到覺,如果飛得穩會安心d...
biancaho7
|
...

空姐好細心
paramount1980
|
Better than CX.
wcpcelia    發表於 17-12-21 18:11
boccioni
|
去韓國首選
drawoh
|
非常好a! good good have fun
迷韓者
|
小ice 發表於 17-12-21 11:57
因我有5歲小朋友,驚佢訓唔到覺,如果飛得穩會安心d...

當然有得揀餐, 不過拌飯最好味! 好多人為食佢尼個餐, 特登搭佢0既機

唔駛太擔心, 訓唔訓到好難講, 唔關穩唔穩時, 好似我個女好鬼鍾意氣流, 佢覺得好好玩

帶定D小練習俾小朋友做, 或者俾卡通片佢睇, 做到攰睇到攰就好易訓著, 尤其是凌晨機熄晒燈, 好好訓
小ice
|
迷韓者 發表於 17-12-21 13:48
當然有得揀餐, 不過拌飯最好味! 好多人為食佢尼個餐, 特登搭佢0既機

唔駛太擔心, 訓唔訓到好難講, 唔關穩 ...

乜佢個拌飯咁出名? 因個拌飯而坐大韓?
youhello507
|
我搭飛機,只有一個要求

安全到步

其他都不重要
小ice
|
youhello507 發表於 17-12-21 14:11
我搭飛機,只有一個要求

咁我首選都是呢樣嘢。。。最緊要安全
所以我先問飛得穩唔穩 本身我自己都幾驚搭飛機㗎,前一晚可以緊張到訓唔到 今次仲要係零晨機,飛到去都5點幾,我諗我一定訓唔著
gracelam
|
...

復活節第一次搭大韓, 認真唔錯, 韓式伴飯yummy, 我好少成個餐食晒。
其他service都ok. 空姐幾nice, 坐我隔離韓國大媽有D唔知咩需要定投訴,好快有個senior嘅空姐同佢傾, 又mark低佢需要, 全程韓文溝通, 但佢地好好禮貌。