自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

男爵府

pm1202 發表於 17-12-24 01:27
開party都係 junk food最受歡迎,上次有家長帶白烚雞蛋,好健康但0吸引力
...

開得party ,係食依D,要健康食品,平日日日食。一次半次無所謂!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

wongarma 發表於 17-12-22 08:16
阿仔話凍左既燒賣都勁難食

聽日買返屋企嘅叉燒都係凍咗㗎喇,唔會翻熱食㗎喎!

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

p_o_m_a_n 發表於 17-12-24 02:31
x2,帶車厘茄呢d真係好似自己未做過細路咁

我都整過三文治,清曬。因為每塊包都係鬆弛熊 ...

又唔係喎!其實好多小朋友鍾意食車厘茄的,我個仔同佢班好多同學都鍾意食的,前排學校旅行,都見好多同學仔帶車厘茄去食, 我都好愕然

利申:我未試過比呀仔帶車厘茄返學校開party

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

叉燒 真係創意滿分。以前住嗰度 樓下買生果好方便,所以如果仔仔冇特別要求,我都係買提子 洗乾淨俾佢帶返去

首頁

尾頁

跳至