有冇試過用支付寶HK??

綠林仙子
|
頭先見到有人起七仔度用..好似都幾方便??難唔難用??
momofish2002
|
綠林仙子 發表於 17-12-22 13:18

比錢話咁易
peggypeggy820    發表於 17-12-27 15:16
wuwucancan
|

好用,响pk用平左前後$80了仲儲左3個印花可以在7仔用平$5

wcpcelia    發表於 17-12-23 21:10
hohoho2013
|
有用
平平常常
|
好方便,好易用!

去百佳、萬寧、屈臣氏買野,掃支付碼一嘟就掂。

要安全的可以選擇係7-11先充值,這樣就不用擔心信用卡的安全問題。
mandy952
|

超方便,早前7仔有3個印花當15元用,超抵
wcpcelia    發表於 17-12-23 21:10
mandy952
|
平平常常 發表於 17-12-22 13:50
好方便,好易用!

去百佳、萬寧、屈臣氏買野,掃支付碼一嘟就掂。

信用咭可儲分,平時買十零廿蚊冇可能碌卡,通常用八達通,而家多個選擇都好,另外支付寶最重要嘅用途當然係淘寶啦
Poyau
|

唔難
youhello507
|
好易
ching72
|
好鬼易用快d學下用
chingnoknok
|
易用,方便
|
Do qr code 便可。

我上次d餘額就是在七仔買野用埋佢
iamhoho
|
好方便,而家下載可以拎埋佢個迎新獎賞,都幾著數
yummylee
|
有D咩著數??如果好用我都想試下用
iamhoho
|
yummylee 發表於 17-12-22 16:15
有D咩著數??如果好用我都想試下用

佢有唔同鋪頭嘅$50消費卷,最正應該係7仔同埋淘寶果個
炸薯角
|
好用架,一啲都唔難用,一掃就比左錢
廷廷媽
|
我用黎比淘寶咋,香港買野一係嘟8達通,一係用apple pay
wombatwombat
|
中銀咭仲額外有五十蚊
cmanc
|

唔難用,七仔買野一定用支付寶
儲埋印花
cmanc
|
mandy952 發表於 17-12-22 13:54
信用咭可儲分,平時買十零廿蚊冇可能碌卡,通常用八達通,而家多個選擇都好,另外支付寶最重要嘅用途當然 ...

我都係連落信用卡
儲下分,慳埋唔少架