自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

blackberry 發表於 18-1-14 23:21
剛開左,去百佳scan QR code 送2張coupon 共50元呀!

scan邊個QR code呀?,我都係新手,其實唔識點攞優惠

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ddkaka 發表於 18-1-14 23:28
scan邊個QR code呀?,我都係新手,其實唔識點攞優惠

去佢分店佢貼左大張海報,有個qr code scan 完就coupon 即自動入你戶口

水晶宮

galax 發表於 18-1-14 23:03
請問綁定Visa會唔會有額外手續費??

要呀,扣咗我$0.1

水晶宮

blackberry 發表於 18-1-14 23:30

去佢分店佢貼左大張海報,有個qr code scan 完就coupon ...

好的,謝謝你

男爵府

回覆樓主

請問如7仔增值$100,但餘款後不想再用些apps,點可以取回餘額呢?

水晶宮

wingwantze 發表於 18-1-15 00:02
請問如7仔增值$100,但餘款後不想再用些apps,點可以取回餘額呢?

可以[提現]入番落戶口,不過要做認證。

可以轉咗啲餘額比繼續用嘅朋友,再問佢囉番現金,轉餘額比朋友有兩個方法可,1.如朋友係身邊可掃一掃朋友個收款碼然後轉錢比佢,2.朋友唔係身邊咁就要叫朋友Send 個收款碼比你,再轉錢比佢。

大宅

ddkaka 發表於 18-1-14 23:32
要呀,扣咗我$0.1

甘都好平

水晶宮

blackberry 發表於 18-1-14 23:21
剛開左,去百佳scan QR code 送2張coupon 共50元呀!

頭先c6去百佳,店員話要dl個易賞錢App先得喎。
係咪要架?dl完跟住點做呀?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ddkaka 發表於 18-1-15 22:18
頭先c6去百佳,店員話要dl個易賞錢App先得喎。
係咪要架?dl完跟住點做呀?
...

我冇用易賞錢app喎,就咁scan 海報個code 咋喎

你幾時download 個app?
https://render.alipay.hk/p/f/fd-jberp1cu/index.html

水晶宮

blackberry 發表於 18-1-15 23:33

原來c6都未有支付寶hk,佢只係問職係咪用支付寶有優惠,可能個職員講錯,等我聽日自己去試下先

首頁

尾頁

跳至