跳至

首頁

尾頁

別墅

BK Milk勳章

發覺原來係3月4日出世既千金&公子,都有唔少會係當日去迪迪尼! 有無稔過我地一齊整番張大合照呢?

如果唔介意的話,可以留底聯絡電話給我(PM)! 到時可以約埋係一個地方(大家提意下) 影番張大合照!
最喜歡研究自家製有機護膚品,深深相信簡單生活(頭腦)就是美(幸福)!

別墅

好呀. 我提議係 '城堡'度等 . 又可以有第2 個 地方. 我pm 咗你啦 .

原帖由 monicatwt 於 09-3-2 01:27 發表
發覺原來係3月4日出世既千金&公子,都有唔少會係當日 去迪迪尼! 有無稔過我地一齊整番張大合照呢?

如果唔介意的話,可以留底聯絡電話給我(PM)! 到時可以約埋係一個地方(大家提意下) 影番張大合照! ...

別墅

原帖由 monicatwt 於 09-3-2 01:27 發表
發覺原來係3月4日出世既千金&公子,都有唔少會係當日去迪迪尼! 有無稔過我地一齊整番張大合照呢?

如果唔介意的話,可以留底聯絡電話給我(PM)! 到時可以約埋係一個地方(大家提意下) 影番張大合照! ...

我pm 咗你la,地點無所謂。
諗起就開心la!

別墅

BK Milk勳章

我pm左我個電話給你地喇! 等我的溫馨sms啦...

1. shirleypeter - 熙熙媽
2. karenPC

最喜歡研究自家製有機護膚品,深深相信簡單生活(頭腦)就是美(幸福)!

別墅

Monica 戇豆媽媽, 收到你message, 知道你聽日唔去得迪迪尼. 好唔開心啦.

別墅

shirleypeter, monica 唔去迪迪尼, 咁我哋仲約唔約一齊影相 ? 如果影, pm 我留電話

別墅

原帖由 karenPC 於 09-3-3 17:53 發表
shirleypeter, monica 唔去迪迪尼, 咁我哋仲約唔約一齊影相 ? 如果影, pm 我留電話

我pm 咗你la

首頁

尾頁

跳至