懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人睇過 龔羽一醫生照4d樣產檢我上網睇評論有啲話好,
有啲話部儀器照出黎d相一般
or有無其介紹可睇到bb樣 4d

別墅

kiki913 發表於 17-12-22 17:22
or有無其介紹可睇到bb ...

我搵佢照B超,嘛嘛地唔推介,佢無乜嘢講

大宅

我去佐佢度照結構。佢真係無嘢講㗎,照緊果時又唔俾問問題。。。話會吵到佢無辦法集中到精神聽bb心跳喎,不過就照得好詳細,將BB每個部位照完會講俾你聽係咩黎,不過成個過程最好安安靜靜不好打攪佢

伯爵府

而家BabyIcon開返喇,我上胎照過幾清㗎,有CD同DVD紀錄晒所有相及動態,而家有第二胎都會搵返佢地,我同其他媽媽組緊個團購,如果夠10人仲送多2張4R相,有興趣請pm我。我嚟緊1月31日照。

洋房

ipcs 發表於 18-1-29 08:47
而家BabyIcon開返喇,我上胎照過幾清㗎,有CD同DVD紀錄晒所有相及動態,而家有第二胎都會搵返佢地,我同其 ...

想問照結構價錢

伯爵府

Sarahmoon 發表於 18-2-19 22:42
想問照結構價錢

龔醫生張紙寫住結構收2200,但我喺謝喜兒度照,收1800。而家唔知有無加到喇

大宅

佢唔講嘢㗎個 姑娘代佢講bb 呢隻係bb手而家係頭圍 都係姑娘出聲 真係唔知邊個係醫生

複式洋房

ariel823 發表於 18-1-12 00:15
我去佐佢度照結構。佢真係無嘢講㗎,照緊果時又唔俾問問題。。。話會吵到佢無辦法集中到精神聽bb心跳喎,不 ...

Babyicon開返啦?有冇佢聯絡方法?我都想照

大宅

而家BabyIcon開返喇,我上胎照過幾清㗎,有CD同DVD紀錄晒所有相及動態,而家有第二胎都會搵返佢地,我同其 ...

BabyIcon係唔係照結構?
請問幾錢?

伯爵府

Happy-pp 發表於 18-2-25 21:48

BabyIcon係唔係照結構?

BabyIcon唔係照結構,會幫你照BB樣同身體各部分外觀,會睇重量同性別。我今胎照仲平過幾年前,因為原來搵夠10人confirm照嘅會有團購優惠同9折(新舊客一樣價錢),如果係舊客又會有9折,到時like Fb又送多2張4R相。我照左Plan B收我團購優惠價990元,Plan A多一部錄心跳機同2張相,多一段精簡AVI片,團購優惠價錢是1200元。二人同行無9折,但都比正價平少少,好似100元左右。
個人覺得Plan B已足夠,其實個姑娘都會幫你照到見到BB樣為止,話就話15至20分鐘,我照了接近一個鐘。佢都幾有心機同細心。

伯爵府

xxrxx 發表於 18-2-25 00:25
Babyicon開返啦?有冇佢聯絡方法?我都想照

有,我pm你。

別墅

可否PM babyicon資料?因為見fb寫已結業,thanks:)

複式洋房

我有睇龔醫生照結構,一路照一路講係邊part (男定女,手,腳,眼等等)
可能醫生講得細聲,我老公係隔離聽唔到醫生講咩,就問醫生係邊部分,咁醫生都有重複講多次,跟住bb 又唔合作,角度問題照左三次都睇唔到有無鼻骨同兔唇,之後再約多日去照多次,bb 又唔合作又照左三次,總之照到清晰為止,都無額外收費

首頁

尾頁

跳至