婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

你會否憎99憎到想佢快D去? 我知咁諗好唔啱, 但佢一日喺度, 我嘅生活過得好唔開心, 好痛苦, 好大壓力. 經常因為佢被老公鬧. 只有佢唔喺度, 我先可以重生.

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

其實你老公先係問題根源~~

別墅

原帖由 cocopig 於 09-3-2 14:12 發表
你會否憎99憎到想佢快D去? 我知咁諗好唔啱, 但佢一日喺度, 我嘅生活過得好唔開心, 好痛苦, 好大壓力. 經常因為佢被老公鬧. 只有佢唔喺度, 我先可以重生. ...

你老公會因為佢亞媽而是非不分咁鬧你???

大宅

我老公係一個超级孝順仔, 所以99睇到呢樣嘢, 就經常揾我地著數, 我睇唔過眼同老公講, 但他始终幫亞媽講說話, 或者不算鬧, 但也非常影响我倆之間的关係

別墅

原帖由 cocopig 於 09-3-2 14:37 發表
我老公係一個超级孝順仔, 所以99睇到呢樣嘢, 就經常揾我地著數, 我睇唔過眼同老公講, 但他始终幫亞媽講說話, 或者不算鬧, 但也非常影响我倆之間的关係 ...

亞媽(你99)揾自己個仔著數冇問題架喎,個仔(你老公)比著數佢亞媽更加冇問題啦.....人地兩母子樂在其中,咁你睇唔過眼.......我睇係你有問題啦.

大宅

當中當然有好多恩怨沒有講, 如果唔影响到我, 我就唔会咁嬲呢個人!

別墅

原帖由 cocopig 於 09-3-2 14:58 發表
當中當然有好多恩怨沒有講, 如果唔影响到我, 我就唔会咁嬲呢個人!

呢D野就更係有架啦.....我都好鬼憎佢地架.
但係同老公講佢亞媽壞話就真係.....唉~~

首頁

尾頁

跳至