美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

大宅

sweet__heart 發表於 18-1-17 11:56
我fd話係dermes 姊妹公司開,所以上到去有心理準備sell硬
其實就係Evvus之嘛

大宅

BK Milk勳章

回覆 viviencwc 的帖子

你好我都想要Details可否pm我?謝謝

禁止訪問

回覆樓主

複式洋房

得得baby 發表於 18-1-18 11:40
其實就係Evvus之嘛

係evvus嚟ga, 不過醫生係佢安排, 冇比我揀。做之前有個staff會sell你upgrade做全面,$2xxxx, 我話考慮吓佢就冇再sell。我都係試做眼, 完全係接受到嘅痛, 但佢就話如果做到面、下巴, “感覺就會大d”, 同埋醫生話ultherapy 主要做提升, 眼紋唔會有好大改善。

大宅

agnescici 發表於 18-1-25 17:38
係evvus嚟ga, 不過醫生係佢安排, 冇比我揀。做之前有個staff會sell你upgrade做全面,$2xxxx, 我話考慮吓佢 ...

我都係係gratus買,係可以係出面做,同有得揀地點時間同醫生。我仲問長問短個醫生都無嫌我煩
同埋,我之前仲係fb inbox問過,係可以揀平台上既註冊醫生架!

別墅

回覆樓主

係咪1次見效?

子爵府

可營媽媽 發表於 18-1-29 18:26
我都係係gratus買,係可以係出面做,同有得揀地點時間同醫生。我仲問長問短個醫生都無嫌我煩
同埋 ...

Hard唔hard sell?
個plan幾錢?

男爵府

得得baby 發表於 18-1-16 09:53
我無揀醫生呀,佢安排俾我全面連下巴好似係$25000,用EPS定用credit card有少少discount
...

我見到另一間$18000已經有全面加雙下巴啦

大宅

candy.c 發表於 18-1-29 21:42
Hard唔hard sell?
個plan幾錢?

完全唔sell,醫生唔比sell的,所以我先放心跟佢買。
$1888做眼位,做一次last到至少一年。

子爵府

可營媽媽 發表於 18-1-30 00:41
...

心郁郁想試
又驚比人sell

男爵府

...

是否有醫生揀選,好似話要用返neo derm 醫生

男爵府

...
想join呢間, 請問你效果如何? 係咪有想片嗰效果? 醫生你揀邊個可話我知嗎? thx

大宅

iris007 發表於 18-1-30 15:39
是否有醫生揀選,好似話要用返neo derm 醫生

有醫生揀,可以揀平台上既註冊醫生。

大宅

siutse 發表於 18-1-31 14:55
想join呢間, 請問你效果如何? 係咪有想片嗰效果? 醫生你揀邊個可話我知嗎? thx ...

醫生我唔知係度方唔方便開名做完個刻會有少少腫同紅,會覺得隻眼firm左dd囉但最明顯效果要係3個月後先見到,醫生話係要比時間d皮膚組織去收番緊喎。佢話到時隻眼望落會精靈d有神d同眉型會提升左因為我都係1月頭個陣去做完黎咋,到依家只係過左差唔多1個月,我都期待緊最尾個效果係點

男爵府

心郁郁tim...但又驚痛...

珍珠宮

得得baby 發表於 18-1-9 14:56
回覆 chiuchiu0310 的帖子

醫生唔會sell你,但做treatment之前會有staff同你講下可以upgrade個plan打全面。 ...

可否告訴我全面幾錢?同那位醫生?可否簽卡?

男爵府

viviencwc 發表於 17-12-28 15:25
我做果間Ultraformer III $1998已全面無限線數喎

做完效果好嗎?

男爵府

薯仔媽 發表於 18-1-25 15:40
Ultraformer 我朋友做過…點知佢中左伏,打完一次冇料到,隔幾個月又要再打過
原先我都想揀佢果隻,覺得平
問 ...

請問你做左幾錢,可pm我資料嗎?

男爵府

leybb 發表於 18-1-6 17:50
我朋友都有買, 買完揾左我去開個醫生度做. 同一個價錢, 緊係揾個好D

可以pm我醫生資料嗎?

首頁
12345...6

尾頁

跳至