想買個salad背囊,邊度平?

mikemikewong
|
之前買左個legato背囊粗用,但佢拉鏈連住果條蘇勁易甩同埋袋內暗格塊布非常喳,出街見都算多媽咪用salad背囊,望落唔錯咁,質地似實淨
good_pig
|
佢D袋都麻麻地...我估要等特價, OR 開倉..佢成日開倉的
baby_yee
|
mikemikewong 發表於 17-12-27 15:00
之前買左個legato背囊粗用,但佢拉鏈連住果條蘇勁易甩同埋袋內暗格塊布非常喳,出街見都算多媽咪用salad背 ...

bahaus銅鑼灣東角附近好似有sale鋪頭,可以去睇下
muimuiava
|
good_pig 發表於 17-12-27 21:45
佢D袋都麻麻地...我估要等特價, OR 開倉..佢成日開倉的

係,開倉平好多,如果唔係一d都唔底
fongml001
|
我剛在開倉買左個尼龍背包,$350

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
joeyjoey223
|
mikemikewong 發表於 17-12-27 15:00
之前買左個legato背囊粗用,但佢拉鏈連住果條蘇勁易甩同埋袋內暗格塊布非常喳,出街見都算多媽咪用salad背 ...

唔好用,我都用緊
joeyjoey223
|
baby_yee 發表於 17-12-27 23:04
bahaus銅鑼灣東角附近好似有sale鋪頭,可以去睇下

有呀,岩岩去完仲有。但都唔係好平
milau
|
好多假野,如果要買去番專門店買吧,都好似係千零蚊
LedTV
|
門市有時做特價

個日陪阿妹買一個,本來睇緊d原價款
D色都揀唔落手,個sales 就話仲巿2個色做緊半價

淺灰色竟然特價,款又靚,真好彩

我妹諗住無折都買

點知仲要係最靚既色特價$550 到

你去門市行下

fuhk
|
嘩,沙律袋啲品質都唔見得好喎,仲要抄款抄到
Ytteb
|
milau 發表於 17-12-28 00:43
好多假野,如果要買去番專門店買吧,都好似係千零蚊

咁開倉貨係真定假?
oiyau2005
|

唔好買,質地差又好cheap下,買個幾百蚊日本袋好過
Higg
|
唔好用嫁
個袋唔可以裝重野
千其唔好買
99dogdog
|
fuhk 發表於 17-12-28 01:02
嘩,沙律袋啲品質都唔見得好喎,仲要抄款抄到

呢個牌子我真係接受唔到,local牌子扮高檔,又唔係平,性價比極低!
good_pig
|
99dogdog 發表於 17-12-28 02:17
呢個牌子我真係接受唔到,local牌子扮高檔,又唔係平,性價比極低!
...

正價手袋幾千蚊,我同事用一陣就爛左
good_pig
|
Ytteb 發表於 17-12-28 01:17
咁開倉貨係真定假?

佢自己開倉,真的
sukisa
|
我係襯佢做買2件有折買架,無記錯好似75折
miffyumiffy
|
旺角柏裕12/F BAUHXXH開緊倉, 大把SALAD平到嘔
wannabe118
|
99dogdog 發表於 17-12-28 02:17
...

D款仲要老老土土咁。

lovececing
|
我見荃灣千色店果間專門店有做特價,放係門口果d,最平都8百蚊,我又覺得唔值喎