香港寬頻上網續約199元1000M,貴嗎?

leungna520
|
如題!
kawai35
|
leungna520 發表於 17-12-27 22:16
如題!

甘好?佢同我講續約$178 100M咋!睬佢都傻(emoji)(emoji)(emoji)
HL711
|
如題!

甘好?佢同我講續約$209 - 100M咋!
風扇    發表於 18-2-23 09:27
Chunma8083
|
回覆 leungna520 的帖子

咁好?佢同我講續約$238 1000M!!!!
leungna520
|
Chunma8083 發表於 17-12-27 22:48
回覆 leungna520 的帖子

咁好?佢同我講續約$238 1000M!!!!

我未加家居電話
wannabe118
|
太貴啦 check下甚他咩價先

到時你話太貴唔續 佢就減價比你
leungna520
|
wannabe118 發表於 17-12-27 23:26
太貴啦 check下甚他咩價先

到時你話太貴唔續 佢就減價比你

恩,好的!
洋洋
|
我5月續 $178 1000M
leungna520
|
洋洋 發表於 17-12-27 23:30

甘平?有冇sales 電話?
leungna520
|
洋洋 發表於 17-12-27 23:30

包my tv?
summer201214
|
如題!

上星期打來傾續約問,話要二年約每月$178 - 100M. 送二年免費睇my tv super 再加$200蚊涼茶卷.
以上抵嗎?

SandyBabyChu
|
summer201214 發表於 17-12-27 23:34
上星期打來傾續約問,話要二年約每月$178 - 100M. 送二年免費睇my tv super 再加$200蚊涼茶卷.
以上抵嗎 ...

我啱啱聽$169,200m, 2年my tv super,考慮中
洋洋
|
leungna520 發表於 17-12-27 23:31
甘平?有冇sales 電話?

冇 sales電話,有 my tv super,網上做新客戶,之前我老公名,5月用我名,當我新租客,唔洗再拉線
洋洋
|
https://www.threebb.com.hk/eshop/step/plan?m_search.s_building=00008752&m_search.s_code=79b383d1f74c7cc72a2b58587729159b

3 好平 $139

Hkbn $198 頭10個月減$50

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
leungna520
|
洋洋 發表於 17-12-28 00:10
https://www.threebb.com.hk/eshop/step/plan?m_search.s_building=00008752&m_search.s_code=79b383d1f74c ...

Thx
hellohappygirl
|
178, 100mb, 連家居電話,mytv super.
我覺得唔抵,考慮中
SuperChanB
|
用緊依個plan,我覺得都抵

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
國王陛下
|
我用緊188 1000
leungna520
|
國王陛下 發表於 17-12-28 01:56
我用緊188 1000

我現時都188元,1000M,要續約,3月頭到期,sales打來
馬拉雞
|
summer201214 發表於 17-12-27 23:34
以上抵嗎 ...

貴~一啲都吾抵。
出面好多100M做到99蚊。佢俾你個價至少要500M先勉強ok