想換雪櫃

liurekanan
|
出左雙糧, 想幫屋企換左部陳年雪櫃
想買部新D慳電D既, 大D雪櫃
熱空氣上升, 冷空氣下降, 係唔係買下面係雪格既會好D?
melonfans
|
liurekanan 發表於 17-12-28 10:15
熱空氣上升, 冷空氣下降, 係唔係買下面係 ...

日立正
ecling    發表於 17-12-28 11:07
missannali
|
回覆 liurekanan 的帖子

Hitachi
amyamy123
|
惠而浦ok
andyman
|
用緊三菱,平靚正
ChloeMa
|
宜家雪櫃間隔都差不多,3門通常都係雪隔係底。 相信同空氣對流無咩關係。 不過我覺得新出雪櫃内櫳細d,我買三0的。
牛牛bb
|
我用開日立三門, 等壞咗就換部大少少既日立雙門, 冰箱可以大d
ecling
|
日立, 三層
上面普通格, 中間菜格, 低層冰格
容量大, 機身細, 好用
|
最近換咗部Panasonic都唔錯
HandelaBabi
|
我用三星
hohoho2013
|
換咗部日立,幾好喎
Bertie07
|

陳年雪櫃仲夠涷,唔使換都得喇!
muimuiava
|

我用三星幾好
人都巔
|
日立3門自動制冰~
hello.kelly
|
Hitachi
善兒smile
|
熱空氣上升, 冷空氣下降?HAHA, 我細個老師都有咁教
屋企用緊下面係雪格既雪櫃, 因為雪格少用, 所以下面會好D
fuhk
|
FISHER & PAYKEL,夠凍,襟用,內龍夠大夠實用,設計簡約
聶小秋
|
想慳電D,不如呢部1級能源標籤,而且有線性變頻雪櫃 外型都幾MODERN https://www.price.com.hk/product.php?p=279700
melonfans
|
ChloeMa 發表於 17-12-28 10:52
宜家雪櫃間隔都差不多,3門通常都係雪隔係底。 相信同空氣對流無咩關係。 不過我覺得新出雪櫃内櫳細d,我 ...

日立好多function
無話可說
|
我用三星,個雪櫃高過我,都幾好用既,夠大,下面有三大格冰箱