自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

eeaa 發表於 18-11-1 10:46
您好,版主,想問用邊間集運好,我都想在cpap訂機,謝謝分享

美國係禁止呼吸機或呼吸機配件出口架,所以集運可能都有問題

利申:我曾經想由美國買配件返港,但因為屬於禁運品,所以買唔到,除非有許可證

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

clpapa 發表於 18-11-1 14:37
我所知唔係美國禁止出口, 係個別品牌同零售商合約限制唔可以賣去其他地區.

We ship selected manufactur ...

係?

咁邊個牌子可以出口呢?

Amazon禁運說明,話係法例黎喎,唉!不過唔知呀!我想買既嘢都話唔可以出口

我試過想買糖尿試紙,又係話醫療用品唔可以出囗

結果乜都買唔到

珍珠宮

bobomia 發表於 18-11-1 14:48
我前一排喺美國網站買呼吸機面罩,牌子好似係philips

我就係買Philip filters 都話唔可以出口

珍珠宮

bobomia 發表於 18-11-1 14:48
我前一排喺美國網站買呼吸機面罩,牌子好似係philips

咁你買到嗎?

首頁

尾頁

跳至