自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

回覆 bbchu0316 的帖子

在CPAP.com 買, 一定無本地維修, 真係問題, 要寄返美國。
不過香港一部機的價錢真係夠買幾部水貨機, 唔係唔比人賺錢, 但唔好咁過份嗎。

配件, CPAP, Amazon 都平過香港, 而家連淘寶的機同配件都平過香港, 我都已經無再在cpap買配件。

男爵府

樂妍媽媽 發表於 17-12-30 01:47

我地都係上網自己搵,之前去政府介紹朱咪咪果間好貴,成2 ...

呢個型號未見過呀

男爵府

大力大力 發表於 17-12-30 07:30
用了2個月精神好了,老婆精神更好, 因為我用了机再沒有鼻鼾聲~

成套連放濕加温喉管,共$16000行 ...

好呀,想知多d

男爵府

chloepapa 發表於 17-12-30 18:22

在CPAP.com 買, 一定無本地維修, 真係問題, 要寄返美國。

冇direct shipping to HK?
網上會唔會買到假野?

男爵府

cestlav 發表於 17-12-30 01:58
我 daddy又係買咗成日都唔用,現在直頭無用。但他用的時候明顯比較精神。
...

真的嗎?咁即係部機有用啦

男爵府

謙仔媽咪 發表於 17-12-30 09:33
我老公都有睡眠窒息症,上年直接喺美國網站買咗一部,覺得好好用,所以想買多部放公司返夜用,咁啱佢朋友 ...

謝謝你,我仍然研究中,未決定買水貨定行貨,先多謝你!

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

回覆 夢B 的帖子

不會DIRECT SHIP TO HK, 買時要Show prescription, 我都係email copy 比佢, 用海外集運send 返香港都係二百幾蚊運費。
唔使擔心有假野, 話晒都唔d 咩簡單易複製產品。
當然, 對外國買野無信心的, 就唯有買香港代理, 貴幾倍的行貨。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

3babyMM 發表於 18-2-24 00:17
我老公同朋友都用緊朗豪坊果間,水貨,有保養,有服務,款式好多,一次過試曬,平行貨好多,同美國差唔多 ...

可否給我詳細地址呀,我老公都有睡眠窒息症,但佢唔肯買機,晚晚嘈到我瞓得唔好,我好想要佢買呀。想問要幾錢一部呀?操作容易嗎?

水晶宮

chloepapa 發表於 17-12-30 18:22

禁止訪問

侯爵府

3babyMM 發表於 18-2-24 01:12
回覆 cibewong 的帖子

我老公用了机再沒有鼻鼾聲, 佢又精神左, 0係旺角朗豪坊15樓10室, 辦公室大樓果度, ...

謝謝你,搵日帶我老公去睇下,想知道部機幾錢到?

侯爵府

3babyMM 發表於 18-2-24 01:12
回覆 cibewong 的帖子

我老公用了机再沒有鼻鼾聲, 佢又精神左, 0係旺角朗豪坊15樓10室, 辦公室大樓果度, ...

你老公用緊咩型號嘅機?

侯爵府

virgokaren 發表於 17-12-30 15:05
有鼻鼾就等同有睡眠窒息症?

要用機測血氧才知。

我爸新年前找人上門set 機做測試。正常時,他血氧是96. 睡眠中,最低跌到78(十分危險)。心跳跌到30.

====
well, 我爸買了機便沒有鼻鼾聲了!(只用了1-2 次)激死。

伯爵府

牛年勳章

hker 發表於 18-2-24 14:15
要用機測血氧才知。

我爸新年前找人上門set 機做測試。正常時,他血氧是96. 睡眠中,最低跌到78(十分危險 ...

我俾人投訴有鼻鼾!

禁止訪問

侯爵府

3babyMM 發表於 18-2-24 23:10
我老公用緊飛利浦,幾好呀,血壓都好左。

有無型號呀?

大宅

回覆樓主:

建議用 careforyou,尖沙咀有office, 可試用,報告可自行download,萬多元一部

首頁
12345...7

尾頁

跳至