近排追緊咩日韓劇

炸薯角
|
我就睇緊不眠的珍珠,藤原紀香做嘅短劇,又幾好睇
綠林仙子
|
我仲追緊神級秘書,都諗緊完左之後追乜劇好
yummylee
|
追梗陸劇琅琊榜之風起長林,黃曉明好有型
deckite
|
監獄公主,雖然係幾個唔識ge大嬸做,但都幾好笑(可能我笑點低)、幾輕鬆
CMNT
|
我個進度好落後,一直唔得閒睇,剛剛先有時間睇哂逃恥咋!身邊朋友大推我睇W,琴晚睇咗15分鐘仲未引起我興趣,終於棄咗!
tsung
|
炸薯角 發表於 18-1-1 16:40

韓劇"和遊記"
babyco
|
go back夫婦
CML2006
|
日劇 --- 毛毯貓

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SandyKL
|
4日睇哂韓劇《今生第一次》,好耐冇睇韓劇。
nicolewanglh
|
SandyKL 發表於 18-1-1 20:22

昵套好睇
carka
|
我就睇雙面醫生2,但都係覺1好睇啲
hnh_mami
|
炸薯角 發表於 18-1-1 16:40

睇緊韓劇two cpos,幾緊湊
kid
|
SandyKL 發表於 18-1-1 20:22

有冇廣東話?邊度睇?
三個小可愛
|
hnh_mami 發表於 18-1-1 20:28
睇緊韓劇two cpos,幾緊湊

Pr0udfish
|
deckite 發表於 18-1-1 16:46
監獄公主,雖然係幾個唔識ge大嬸做,但都幾好笑(可能我笑點低)、幾輕鬆
...

終於搵到同好 監獄公主,無厘頭低低能能但滲著點點溫情,雖然結局玩得唔夠盡同求其咗啲,亦唔係編劇宮九的最佳作品,但仍然係本季睇得最爽的日劇
SandyKL
|
kid 發表於 18-1-1 20:31
有冇廣東話?邊度睇?

冇廣東話版。我係Viu個app睇。
charlieXD
|
睇緊黑騎士

諗住完左追花遊記。
leng1999
|
Pr0udfish 發表於 18-1-1 20:37
終於搵到同好 監獄公主,無厘頭低低能能但滲著點點溫情,雖然結局玩得唔夠盡同求其咗啲,亦唔係 ...

系邊睇,我想睇喜劇
Angelice-BeBe
|
日劇,派遣女公關彩華。

幾好睇
choco_soup
|
樓主,套“不眠的珍珠”係咪好多床上戲?正唔正?