有無地拖推介?

wong_cat
|
剛想換一個地拖,請問有無推介?
Poyau
|
wong_cat 發表於 18-1-3 12:16

c高幾好用
LamSiuB    發表於 18-1-3 15:55
hodorchin
|
微lik達
cnyiris
|
我都想知
剛拖完,發覺呢隻拖得唔乾淨

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jyjy1684825
|

用傳统款用手扭果D最可靠. 我用C高拖頭. 窿窿啦啦都拖到, 快乾(個地同地拖自己)
wong_cat
|
thx all, 等我得閒再去望望
siuchubaby
|
我都係用傳統嘅思高,好用
ninachu
|

【天天特价西扬喷雾喷水免手洗平板拖把懒人拖布家用木地板墩布地拖】http://m.tb.cn/h.ZaZGDVM 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥Th3n0k3A8nU¥后打开(emoji)手淘(emoji)

最近買,幾好,又乾淨

circle212
|
cnyiris 發表於 18-1-5 17:59
我都想知

唔好用,唔乾淨又嘥力
cnyiris
|
circle212 發表於 18-1-6 02:39
唔好用,唔乾淨又嘥力

係呀,e家隻手好酸痛
cnyiris
|
呢個心思思,但怕易壞

【我剁手都要买的宝贝(电动旋转拖把家用自动拖地神器清洁擦玻璃地板托把清洁刷电拖布机),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.ZaWe9O7 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥f6TU0khFTJy¥后打开(emoji)手淘(emoji)
kitbebe
|
傳統地拖最好用
貓頭雀
|
ninachu 發表於 18-1-5 18:57
【天天特价西扬喷雾喷水免手洗平板拖把懒人拖布家用木地板墩布地拖】http://m.tb.cn/h.ZaZGDVM 点击链接, ...

我都覺得呢隻會好乾淨,但係要手洗,怕怕。
ninachu
|
貓頭雀 發表於 18-1-6 16:42
我都覺得呢隻會好乾淨,但係要手洗,怕怕。

買俾工人用,加少少白醋入水,抹地好乾爽又乾淨,快捷方便
LongRyan
|
ninachu 發表於 18-1-6 16:49
買俾工人用,加少少白醋入水,抹地好乾爽又乾淨,快捷方便

我都買左呢隻,我果間賣三十幾人仔。
BBJOJO
|
Poyau 發表於 18-1-3 12:27
c高幾好用

BBJOJO
|
cnyiris 發表於 18-1-5 17:59
我都想知

買咗補充裝但未成功換過

choisinsong
|
微力達易潔拖幾好用
ninachu
|
LongRyan 發表於 18-1-6 16:58
我都買左呢隻,我果間賣三十幾人仔。

我買$59
LongRyan
|
ninachu 發表於 18-1-6 17:01
我買$59

最緊要好用,我有時加滴露或者拖地水。塊墊沖涼時順手洗埋,好方便。