自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pooh529 發表於 18-1-6 19:38
啱啱今日續,100m+家居電話+TV super$179,佢之前都要我$239一個月
你仲有幾耐完約呀? 100m都咁貴是否私樓?
開價$239佢真係傻架

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

KWBN 發表於 18-1-6 21:31
你係唔係未到合約期就續佐先?我下個月尾到期, 如果你的plan , 佢offer 我$141, 唔要電話$121一個月 ...
請問你公/居屋定私樓?
續約有無free 3個月俾你?
thx

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

瑤瑤~ 發表於 18-1-6 22:32
請問你公/居屋定私樓?
續約有無free 3個月俾你?
thx
私樓, 有free , 平均$121一個月, 有JM私樓臨約滿offer $99, 所以我等多陣

瑤瑤~    發表於 18-1-7 01:26

子爵府

KWBN 發表於 18-1-6 21:31
你係唔係未到合約期就續佐先?我下個月尾到期, 如果你的plan , 佢offer 我$141, 唔要電話$121一個月 ...

我依家都要$165一個月

珊瑚宮

2024年龍年勳章

KWBN 發表於 18-1-6 22:46
私樓, 有free , 平均$121一個月, 有JM私樓臨約滿offer $99, 所以我等多陣

咁有冇mytv super?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

李豆豆 發表於 18-1-6 22:50
咁有冇mytv super?

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

瑤瑤~ 發表於 18-1-6 22:27
謝謝你意見
因為我要上網睇劇, 老公放工返黎又會開wifi睇片, 或者上樂視睇波, 所以驚100m唔夠用會疾疾下(其 ...

100m 真係唔夠用啊,未轉1000m前,我屋企電腦插lan線上網,我同老公手機家中開wifi,廳之前有小米盒子(不過現在打入冷宮),用iPad 上網好似龜速咁慢,

禁止訪問

回覆樓主:

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

本身交緊$198續約都咁貴,仲話送贈品多謝晒

珍珠宮

dasy 發表於 18-1-6 23:46
100m 真係唔夠用啊,未轉1000m前,我屋企電腦插lan線上網,我同老公手機家中開wifi,廳之前有小米盒子(不 ...
係呀, 早5-6年前其實我都係用100m架咋, 當時都未買咁多電子產品用, 又無話上樂視睇波, 所以都僅僅夠用
而家用慣左1000m, 我驚我返唔到轉頭, 疾疾下會好炆

其實有諗過好唔好轉500m呢? 好似比1000m再平20蚊/月, 唔知兩者用起黎分別大唔大

珍珠宮

MoneyHoho 發表於 18-1-7 00:52
我100M都$169送mytv super
100m $169貴貴地喎, 私樓嗎?

禁止訪問

珍珠宮

dasy 發表於 18-1-7 01:05
本身交緊$198續約都咁貴,仲話送贈品多謝晒
你放心, 遲d一定越近exp date越平, 佢第1次sell我續約(好似11月)都開我$219/1000m, 仲話最平啦
啋佢都傻, 用小熊app block晒佢d電話, 都廢事理佢
而家1月咪又係平俾我, 只要唔心急就ok
d贈品好唔吸引喎, 但佢無俾贈品我呀
另一個分別係你有得免搬遞費, 但我就無, 不過我都寧願月費平d好過, 搬遷無記錯好似6百蚊度

禁止訪問

珍珠宮

MoneyHoho 發表於 18-1-7 01:38
公屋
咁就堅貴了, 你有無用bk jm必殺技, 填cut form再等佢call你俾個挽留價?

大宅

回覆樓主

今日我都收到電話100m加家居電話同myTV super$209(私樓$,但5月先到期,慢慢等,其實係咪可以叫老公當新客登記抵d?

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

148 抵呀,我交緊168

珍珠宮

cherryng83 發表於 18-1-9 20:36
今日我都收到電話100m加家居電話同myTV super$209(私樓$,但5月先到期,慢慢等,其實係咪可以叫老公當新客 ...
如果你5月到期, 你預返大約6-8個星期之前睇自助續約站呀, 應該會越來越平架(我自己係咁)如果都係貴, 你可以預早最少30天打電話cut佢(或親身去門市cut), 之前有jm話cut完等佢call返你會平好多
我試過1次老公轉我名當新客登記, 係街檔sales教我地咁做會平d(但我0個次係由100m升1000m)
你有時間去街檔問下價

珍珠宮

karenlyk 發表於 18-1-9 20:45
148 抵呀,我交緊168
你係咪有用家居電話? 如果係, 168就正常呢, 電話係要20蚊

伯爵府

回覆樓主

妹妹剛上網續約,$12x 光纖100M, 24個月,送Mytvsuper 私樓。

首頁

尾頁

跳至