親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你好,我將於CNY去韓國玩,請問有人試過包車嗎?因為有兩個老人家,想佢地舒服啲。 Thx

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

ChingChing730 發表於 18-1-7 23:10
你好,我將於CNY去韓國玩,請問有人試過包車嗎?因為有兩個老人家,想佢地舒服啲。 Thx
...

2016年我係包車去, 14人
清平慶典 (冰釣活動) -->LUNCH(春川炒雞)-->Rail bike ---> 南怡島

包車請看#28

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我兩次都包車
Heha trip 貴, 但係香港司機,招呼周到d
淘寶 平, 全程無講野, 但貨真價實

珍珠宮

Isaacymom 發表於 18-1-10 11:39
我兩次都包車
Heha trip 貴, 但係香港司機,招呼周到d
淘寶 平, 全程無講野, 但貨真價實
請問幾$?淘寶包車可以隨時免費取消嗎?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 ChingChing730 的帖子

舊年復活節我搵咗劉生包車,價錢比出面貴dd,但係佢好好,你想點樣佢都會盡量幫你安排。

珍珠宮

回覆 MissMaMa 的帖子

唔同車款,時間,人數都唔同價....所以我個價對你來說是無乜意義

珍珠宮

Isaacymom 發表於 18-1-10 14:46
回覆 MissMaMa 的帖子

唔同車款,時間,人數都唔同價....所以我個價對你來說是無乜意義 ...

其實我淨係想知,你係幾人車&幾$,方便格價啫

珍珠宮

MissMaMa 發表於 18-1-10 15:35
其實我淨係想知,你係幾人車&幾$,方便格價啫
12人車, 10小時, rmb1500

珍珠宮

Isaacymom 發表於 18-1-10 15:43
12人車, 10小時, rmb1500
謝謝你的資料,黎緊 3個人去,應該會包9人車,1150人 仔

大宅

karenlyk 發表於 18-1-9 16:54
2016年我係包車去, 14人
清平慶典 (冰釣活動) -->LUNCH(春川炒雞)-->Rail bike ---> 南怡島
...

請問你事前有無plan,定去到隨意玩?可否分享詳細日程

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

mamath 發表於 18-2-5 03:51
請問你事前有無plan,定去到隨意玩?可否分享詳細日程

事前plan好出發,因為包車要睇行程再quote價錢

男爵府

回覆 karenlyk 的帖子

如果一行8人, 其實包車玩或是join 1 day tour好呢? 想去法國村+南怡島+楊平單車

翡翠宮

vkzone 發表於 18-2-17 16:08

如果一行8人, 其實包車玩或是join 1 day tour好呢? 想去法國村+南怡島+楊平單車

我個人選擇包車,因為時間彈性啲想早走又得,想留耐啲又得

男爵府

karenlyk 發表於 18-2-17 19:01
我個人選擇包車,因為時間彈性啲想早走又得,想留耐啲又得

我本來也是這樣想, 但唸唸下, 包車唔知會唔會幫手BOOK 單車(因為預約都好似有點麻煩)? 怕自己時間夾得唔好, 或食LUNCH無位之類.

翡翠宮

vkzone 發表於 18-2-21 13:55
我本來也是這樣想, 但唸唸下, 包車唔知會唔會幫手BOOK 單車(因為預約都好似有點麻煩)? 怕自己時間夾得唔好 ...

上次包車幫我揾附近的地道飯店食春川炒雞,好傳統坐地下嗰種,好辣好惹味好地道,小朋友只可食紫菜包飯,啲雞要過水去咗辣先。

買飛應該唔難,上次我都係即場買,擔心就揾代訂。

翡翠宮

vkzone 發表於 18-2-17 16:08

我啱啱去咗冰釣,南怡島,小法國

本來包車提議冰釣嗰度食午餐,我決定縮短時間,去南怡島食午餐,之後去小法國,咁會順路啲。

大宅

畀面勳章

stepchk 發表於 18-1-10 13:16

舊年復活節我搵咗劉生包車,價錢比出面貴dd,但係佢好好,你想點樣佢都會盡量幫你 ...

可pm劉生資料給我嗎?謝謝

男爵府

stepchk 發表於 18-1-10 13:16

舊年復活節我搵咗劉生包車,價錢比出面貴dd,但係佢好好,你想點樣佢都會盡量幫你 ...

我也想要劉生資料,可pm給我嗎?謝謝

男爵府

karenlyk 發表於 18-2-21 14:04
上次包車幫我揾附近的地道飯店食春川炒雞,好傳統坐地下嗰種,好辣好惹味好地道,小朋友只可食紫菜包飯, ...

謝謝你, 請問有無包車資料可以PM我呢? 傳統坐地我喜歡啊.

男爵府

劉生是多少人的車子呢? 有資料嗎?

首頁
12345...6

尾頁

跳至