王國教室

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

育兒性格勳章

1. 我要參加國王帶你遊樂園
2. 因為我小朋友好鐘意迪士尼!見到米奇就開心都見牙唔見眼. 作為父母既, 當然想可以令到自己既小朋友開心...可以既....希望唔只我兩個小朋友開心...有一大班小朋友一齊既話...會仲開心...
3. 參加人數:2大2細

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

2. 因為我想帶小朋友去玩

男爵府

2. 我好想同對仔女去玩下,因為仔仔為左今年升小一,大女升小三, 讀書辛苦左,希望抽中去迪士尼樂園,可以同佢地開心玩一天。

王國教室  您好,回覆發表後不可編輯或刪除,請你再次回覆參加,謝謝!  發表於 18-1-29 15:37

男爵府

畀面勳章

回覆 王國教室 的帖子

1. 我要參加國王帶你遊樂園 ^.^
2. 我好想可以同老公和囡囡一齊去迪士尼玩,因為細女今年小一考試考到全級第一, 大女考到全級第三, 好想開開心心同他們盡情玩返一天作為一個鼓勵。 可令她們知道讀書時要認真; 遊戲時可盡情。給她們倆姊妹一個開心難忘的一天, 感恩babykingdom 舉辦了此活動, 希望可以成功獲選, 謝謝。

大宅

HiPP勳章(1) Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 王國教室 的帖子

2. 我家小朋友出世到今未去過迪士尼,佢一直好想去一次迪士尼感受下樂園氣氛不過門票太貴負担唔起,难得國王這次有哩個活動可以帶佢去,又可以教育下環保珍惜大自然真是一举两得,希望可以抽到。
3. 參加人數:2大2小

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

2. 因為我的小朋友3歲多仍未去過迪士尼, N班時佢未識,但K班已有好多朋友仔同學仔告訴她迪士尼好好玩,放學時我囡會問我地幾時帶佢去迪士尼,我想讓她去迪士尼令她有難忘的開心回憶,謝謝!
3. 參加人數:2大1細
羊年行大運!

男爵府

2. 3月17日這星期剛好小朋友考完試,相信心情一定好輕鬆及愉快,除了國王免費帶我們去迪士尼遊玩,最重要係讓小朋友甚至大人有機會了解到樂園對環保的貢獻及人類與大自然相處融洽的一面,有得學,有得玩,絕對是難得的一次! 希望有機會選中,謝謝!
3. 參加人數:2大2小

男爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

(1)我要參加國王帶你遊樂園。
(2)因為我想藉此活動,讓仔仔真真正正認識迪士尼樂園,除了有很多機動遊戲玩及很多米奇主題的佈置外,最重要還有很多與大自然和環保主題的建設。這讓仔仔從此活動教學中加強對環保的意識及教他如何愛護大自然及生態環境!
另外,由於我和仔仔還未參觀過迪士尼樂園,及難得得到國王尊貴的邀請,故希望藉此機會好好暢遊樂園,讓樂園帶給我美好的回憶吧!!!希望我夢想能實現啦!
(3)參加人數: 2大1細

大宅

2023年兔年勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 Xmas吸收勳章 親子王國15週年勳章

王國教室 發表於 18-1-15 11:40
[例]
2. 因為我小朋友未去過迪士尼呀!

2. 因為我小朋友2歲啦係時候去迪士尼呀!上次她在肚中,今次要同囡囡去感受吓廸士尼主題公園

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2. 因為我的小朋友好喜歡去迪士尼,仔仔最鍾意「星球大戰TM:入侵明日世界」, 因為可以玩星戰極速穿梭,仲可以見到他最喜愛的星戰人物(黑武士和白兵隊伍! 仔仔今年5年級,學業壓力大了許多;最近中期exam,見到他很努力溫習,成績還好! 所以希望趁住下學期忙碌開始之前,可以帶他到迪士尼樂園玩玩, 放鬆一下! 而且本次活動可以認識與環保有關的一面, 可以讓小朋友認識另一面的迪士尼樂園, 很有意義啊!
2. 參加人數:2大2細

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 畀面勳章

回覆 王國教室 的帖子

2. 因為我對孖仔好鍾意MARVEL的人物, 無時無刻都扮佢地, IRONMAN, 美國隊長, 蜘蛛俠

男爵府

2. 平日我們都為生活忙碌,極少時間家庭樂,而且因金錢問題,小朋友亦從未去過迪士尼 ! 首先多謝王國教室給我們一份禮物,我希望能夠得獎,讓我們一家共天倫,除了享受遊樂設施外,讓孩子感受大自然環境,從中教育環保的知識,一家人開開心心慢活遊樂園,為小孩創造美好回憶 ! 謝謝 !

大宅

笑得好勳章

回覆樓主

2. 小朋友未去過迪士尼,只知道樂園入面有活潑可愛的卡通人物可以一起拍照。但原來迪士尼除左可以開心玩樂,還可以教育下一代保育環境的重要性。我希望小朋友可以一邊遊玩,一邊了解樂園的生態環境和環保設施,從而培養他在日常生活中的環保意識。
3. 參加人數: 2大1小

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

2. 我家小朋友出世到今未去過迪士尼,想返幼稚園前帶佢去一次感受下樂園氣氛
3. 參加人數:2大1小

複式洋房

2. 囡囡還未去過迪士尼,想係我生妹妹前可以帶佢入去玩,謝謝!
3. 參加人數:2 大1小

男爵府

瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

2. 小朋友1.5歲, 未去迪士尼好想帶他去跑去玩去跳感受一下奇妙的世界!
3. 參加人數:2大1B

男爵府

瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ad&tid=20982568

已分享多次,不知如何複雜連結
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

MommyPanel勳章 食得好勳章

回覆 王國教室 的帖子

#我要參加國王帶你遊樂園
2. 之前2歲大仔去過迪士尼一次,大多是為了玩為了買野。今次BK &迪士尼呼籲是關注環保的訊息,大仔已經4歲多,是時候認識大自然生態,如何與人共融共處。此外,今次有10個月大的細佬BB一齊入院,第一次一家四口同行迪士尼!

大宅

2. 因為囡囡咁岩係3月生日, 好想生日月份帶囡囡去迪士尼作慶祝生日活動, 除了可以見佢最鐘意的迪士尼人物外, 還可以在園內認識環保, 昆蟲及鳥類以及感受身邊的大自然環境, 呼吸一下新鮮的空氣

王國教室  您好,回覆發表後不可編輯或刪除,請你再次回覆參加,謝謝!  發表於 18-2-2 15:16

大宅

2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 美好大世界2017勳章

• 我要參加「國王帶你遊樂園」

• 因為我在囡囡幼兒園擔任家長義工而獲香港迪士尼樂園送贈免費入場券一張,當時她未滿三歲,不需另外購買入場券,在樂園裡玩了一整天不同的機動遊戲,但並沒有細心留意樂園的環保教育工作。現在她快五歲了,我希望囡囡在應付各間小學面試前,在香港迪士尼樂園暢玩一天。而且,她在學校學懂了環保,還教我唱環保4R兒歌。我相信囡囡於香港迪士尼樂園玩樂過程中,能認識樂園滿佈鳥類及昆蟲的自然環境,學習如何與大自然融洽相處。也讓囡囡了解到樂園對環保的貢獻,如何實行Reduce, Recycle, Reuse, Replace的措施,從而學會在自己日常生活中關注環保,和香港迪士尼樂園卡通人物一齊立志不做大嘥鬼。

• 參加人數:22

首頁
12345...6

尾頁

跳至