王國教室

跳至

首頁

尾頁

大宅

Poo得好勳章

回覆 王國教室 的帖子

1. 我要參加國王帶你遊樂園
2. 因為我細b未去過迪士尼呀!
3. 參加人數:2大2細

別墅

2. 因為我小朋友好喜歡Minnie呀
3. 參加人數:2大1細

大宅

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

2. 因為我細仔今年幼稚園畢業喇, 親佢未上小學想帶佢去玩, 因為上到小學返全日, 功課又多, 好難抽到時間, 希望一家人可以開開心心跟米奇米妮玩餐飽

王國教室  您好,回覆發表後不可編輯或刪除,請你再次回覆參加,謝謝!  發表於 18-2-23 10:42

大宅

回覆樓主:

2.囡囡同老公都係3月生日,希望可以去迪士尼過一個充滿童話世界既假期慶祝。

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2. 因為我家2個寶貝都係迪士尼迷, 但樂園門票加價加到不能負擔
3. 參加人數:2大1細1BB

別墅

2018復活節勳章

2. 因為迪士尼充滿住好多美麗善良的童話故事,小朋友宜家太早熟,作為父母好想佢擁有童真、單純的心,相信現實世界好似童話咁惡人有惡報,只要內心善良總會打破宿命,改變自己的一生!進入迪士尼亦讓人忘卻好多煩惱,愉快地過著童話般的一天,充足電後可以充滿力量、希望迎接不同的挑戰。大人走累了,都要旅行放鬆下,小朋友面對功課及考試龐大的壓力,梗係要去迪士尼玩一趟同米奇米妮等人物過一個歡愉的一天,減壓之餘,仲可以重新出發迎接美好的未來!

大宅

2. 因為我地一家四口從未去過迪士尼呀!小朋友經常表示想去迪士尼見Mickey and Minnie!

大宅

2. 婆婆一直盡心盡力照顧兩小孫兒,希望能與從未到過迪士尼的婆婆一起到迪士尼感受奇妙時刻,也與兩位小朋友一起到迪士尼感受大自然的美好,尋找迪士尼主角之餘,也尋找不同的大自然主角(小昆蟲)好好享受美妙的親子時光。
3. 參加人數:2大2小

複式洋房

回覆 王國教室 的帖子

我要參加國王帶你遊樂園
2大1小,無需理由盡情玩樂

大宅

MommyPanel勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 王國教室 的帖子

2. 可以係迪士尼玩樂中學習環保教育意識,非常難得及有意義。亦係一個很好的親子活動。

王國教室  您好,回覆發表後不可編輯或刪除,請你再次回覆參加,謝謝!  發表於 18-2-23 11:55

複式洋房

1.我要參加國王帶你遊樂園
2.因為女兒好喜歡disney人物,好期待可以去,但門票實在太貴,希望有幸被抽到,謝謝
3.參加人數:2大1細

洋房

2. 因為我小朋友未去過迪士尼呀!

大宅

Poo得好勳章

2. 早一排大女睇到電視講「睡公主城堡關門」,佢就問我「咁睡公主在邊度訓?佢冇地方訓可以來同我一齊訓」,阿女是睡公主迷,平時只在書本及網上動畫睇到睡公主的故事,我都未有機會帶佢探下睡公主及睇下公主城堡,希望今次有機會,我可以在擴建緊的城堡前,同阿女講「善良及美麗的睡公主宜家就住左在你心入面,你要同佢做好朋友」,謝謝baby kingdom!

複式洋房

回覆 王國教室 的帖子

1.我要參加國王帶你遊樂園2.我老公3月生日,希望可以一家三口一齊去玩一日,而女女2歲幾未去過迪士尼,又好鐘意米奇老鼠,希望可以帶比女女難忘的一日。
3.參加人數:2大1小

別墅

BK Milk勳章

2. 因為想藉住呢個活動可以灌輸一啲環保嘅概念畀小朋友。加上佢現時對好多嘢都好有興趣,希望佢玩之餘亦都可以接觸到或者學到一啲喺學校少機會接觸到嘅嘢。

複式洋房

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

2.因為4歲女兒好鍾意elsa同所有公主,佢知道而家可以化妝同扮公主影相,斤已經成日要求我地陪佢去,但奈何門票又真係貴左d,所以希望可以被抽到,謝謝!!
3.參加人數:2大1細

大宅

回覆 王國教室 的帖子

我要參加王國帶我遊樂園
2. 因為想帶小朋友去迪士尼過一個偷快既週未!

大宅

2. 因為3月17號係我同老公結婚6週年紀念日,呢一日對於我地來講既神聖又有意義,希望可以帶住兩個仔仔一齊去迪士尼樂園好好慶祝一下,將呢一日過得更有意義,更加希望仔仔在玩樂中感受到來自爸爸媽媽噶愛意!

複式洋房

2.因為迪士尼樂園係一個樂奇妙既世界,好想帶女女入樂園玩!
3.參加人蚊:2大2細

別墅

回覆 王國教室 的帖子

2. 因為我想和兩位小朋友一起在快樂的樂園中學習如何愛護大自然及如何保護我們居住的環境

首頁

尾頁

跳至